Сигналите, с които вашето тяло крещи, че спешно се нуждае от пречистване

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Въздухът, който дишаме всеки ден, водата, която пием и храната, която консумираме, са пълни с токсини.
Мобилните телефони, които носим в ръцете си почти през целия ден и повърхностите, които пипаме, също са източник на много бактерии, които могат да ни разболеят.
Тези вредни вещества се натрупват в тялото и няма как да се предпазим на 100% от тях, но може поне да намалим количеството им.
Често се говори за детокс или казано по-просто – прочистване на организма от токсините. Някои хора, увлечени от най-новите трендове за здравословно хранене, наблягат на детоксикиращи храни и напитки, но те невинаги са необходими.
Това е по-добро и от клизма за пречистване на червата: Само тези 3 съставки и сбогом токсини и шлакиРецептата на китайския лечител Лай Чиу Нан ще ви помогне да направите прочистване на червата в домаш…Apr 14 2019vijti.com

Ето по кои признаци да познаете, че се нуждаете от пречистване:
Запек
Ние неволно консумираме най-различни химикали, попаднали в храната, която приемаме.
Сред тях има оцветители, консерванти, изкуствени аромати.
Когато достигнат до червата, те нарушават работата на храносмилателната система и причиняват запек. Друг вариант е въпросното натрупване на вредни вещества да доведе до разстройство.

Похапването на повече органични храни,
ограничаването на приема на алкохол,
пиенето на много вода, обикновено помагат за разрешаването на проблема.
Колкото и да е трудно, опитвайте се да взимате по-чисти плодове и зеленчуци,
отгледани от по-малки производители.
Смята се, че тези в големите хипермаркети са пълни с токсини, за да могат да издържат повече и да имат по-добър външен вид.

Замаяност
Трудното концентриране е основен признак, че нещо не е наред и тялото се нуждае от пречистване.
То е съпроводено със замаяност и главоболие. Ако чувствате тези симптоми,
променете начина си на хранене.
Наблегнете на пресните храни и намалете въглехидратите.
Потърсете и други източници на полезни витамини и минерали,
с които тези проблеми ще отшумят.

Обилно изпотяване

Ако сте се изкъпали преди малко и ползвали дезодоранта, но въпреки това веднага след обличане на дрехите се потите, то тялото не смогва с натрупаните токсини и се опитва да ги изхвърли по някакъв начин. Тези вещества създават неприятната миризма под мишниците. Ако вземете мерки за намаляване на количеството им, ще усетите, че след няколко дни потенето и лошият аромат ще изчезнат.

Сърбеж по кожата

Като най-голям орган в тялото, кожата бива замърсена най-лесно. Токсините навлизат през кожните клетки. Това може да стане чрез перилни почистващи препарати, мръсен въздух, некачествена козметика, тютюнев дим и други. Когато получите неприятен сърбеж, акне, екзема и зачервяване, то със сигурност се нуждаете от детоксикация.
Трудно заспиване

Натрупването на токсини изтощава тялото, но и не му дава да се отпусне нормално. Ето защо сънят става по-некачествен. Човек или трудно заспива, или се буди често през нощта. Безсънието може да доведе до сериозни здравословни проблеми, така че потърсете начини за пречистване на организма в най-скоро време.

Болки в тялото

Ако спортувате често, не е изключено да усещате болка след натоварване, но тя би трябвало да отшуми след известно време или прием на определен медикамент. Но ако това не стане, то причината е друга – токсините, които повишават възпалителния процес и предизвикват болка.
Източник: Тялото
Лесно пречистване от токсини: Пием тази течност преди лягане и на сутринта няма да има и следа от отровитеЯсно е, че през деня организмът ни трупа различни токсини и отрови. Това се дължи на мръсния въздух …Feb 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!