Само лъжичка от тази смес ще ви спаси от вируси, язви, холестерол и инфекции

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всеки знае, че канелата е растение с отлични лечебни свойства.
Но всеки не знае, че канелата има своето въздействие, което значително се увеличава, когато се свързва с мед.И това, което много малко хора знаят, е лечебното използване на перфектната комбинация от канела и мед.
И това ще научите сега.
Медът и канелата се използват като естествени консерванти в древността.
Те предотвратяват разпространението на гъби и бактерии – благодарение на етеричното масло от канела и ензима, който генерира водороден пероксид, открит в меда.
Искате ли да научите повече?
Мощна индийска смес от български продукти изсмуква подаграта и спира болкатаПодагра – това е метаболитно нарушение, което може да доведе до възпаление на ставите, подуване и ск…May 25 2019vijti.com

Ето какво може да направи тази комбинация:
1. Тази смес напълно се справя с всяка болка в стомаха и лекува язви.
2. Редовното използване на сместа ще предпази тялото от вредни вируси и бактерии.
3. Помага за укрепване на сърцето и предотвратяване на инфаркти.
Използвайте 1 чаена лъжичка смес от мед и канела (5: 1) 2 пъти на ден и можете да ядете по-малко сладки и мазни храни, предпазвайки се от висок холестерол.

4. Болка в ставите: разтваря се в чаша топла пречистена вода 1 супена лъжица мед и половин чаена лъжичка канела. Пийте тази напитка редовно сутрин и вечер и ще се освободите от болки в ставите.
5. Холестерол: добавете чаена лъжичка мед и щипка канела към вашия чай и значително ще намалите нивото на лошия холестерол.
6. Жлъчен мехур: Препоръчва се редовно да се консумира смес от канела и мед (1: 1) 1 чаена лъжичка 2 пъти на ден, за да се поддържа правилното функциониране на жлъчния мехур.

7. Дихателни заболявания: разбъркайте една супена лъжица мед с 1/4 чаена лъжичка канела на прах и яжте три пъти дневно в продължение на три до пет дни. Медът и канелата съдържат съставки, които унищожават вирусите, предотвратяващи грипа.
8. Кожни проблеми: Нанесете смес от канела и мед (1: 1) за почистване на кожата и я оставете за 30 минути, след това изплакнете с топла вода. Това ще помогне да се премахне възпалението на кожата, да се лекуват рани, да се отървете от петна и бръчки.
9. Умора: добавете една чаена лъжичка мед и половин чаена лъжичка канела в чаша топла вода. Пийте тази напитка, когато се чувствате уморени.

10. Ускорете загубата на наднормено тегло: добавете чаша топла вода супена лъжица мед и половин чаена лъжичка канела на прах и пийте сутрин, половин час преди закуска. Това ще ускори метаболизма и ще ви помогне да отслабнете по-бързо.
11. Освежете си дъха: изплакнете устата си с вода, добавете малко мед и канела към него.
12. Отървете се от зъбобол: разбъркайте една чаена лъжичка канела на прах с 5 супени лъжици мед. Нанесете тази смес три пъти на ден върху болен зъб.
13. Подсилва блясъка на косата: Смесете една супена лъжица мед, една чаена лъжичка бадемово масло или зехтин с една чаена лъжичка канела и нанесете върху скалпа и косата в продължение на най-малко 15 минути и измийте косата си. Ползвайте веднъж седмично.

14 Рак: препоръчително е да ядете 1 супена лъжица мед всеки ден с 1 чаена лъжичка канела. Тази смес помага при профилактиката и контрола на рак на стомаха.
15. Безсъница: Добавете в чаша топло мляко (може да използва сусамово, бадемово мляко или друга), една супена лъжица мед, половин чаена лъжичка канела и щипка настъргани индийско орехче. Пийте 30-40 минути преди лягане.
Ако страдате от диабет или алергия към продуктите на пчеларството, използвайте само канела.
Също така е много вкусна и разнообразна смес. Може да се добави към кафе, какао и десерти. Като прибавим към сместа от мед и канела ядки и сушени плодове, във всяка комбинация, можете да получите чудесен инструмент за целия организъм.
Източник: lekuvai.bg
Тази проста смес предотвратява инфаркт: Само глътка по два пъти в годината и артериите ви ще са идеално прочистениВ крайна сметка, след години небрежно отношение и претоварване на кръвоносните съдове и артериите, т…Apr 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!