Помните ли виетнамското чудо, който всеки имаше у дома през 80-те: Може да ви помогне за много неща

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Помните ли виетнамското чудо от 80- те години, което лекуваше от настинка до главоболие?! То се считаше за вълшебен балсам за всяка болежка.
То е в метална кутийка с големина на монета, а лъскавата му опаковка привличаше погледа на децата. Да, обаче, знаете ли за какво точно се използва и какви са неговите съставки?! ЕТО:
В състава на оригиналния балсам влизат само вещества, които столетия наред се приемат в народната медицина от самите виетнамци. Факт е, че “виетнамското чудо” е сред лекарствените препарати, чиито изключителни лечебни свойства са признати от фармацевтите в цял свят. В състава на “Звездичка” влизат преди всичко ефирни масла на целебни растения, като не се допуска абсолютно никаква химия.
Изпитано и тествано мазило от времето на баба заличава белези и стрииВсеки от нас има белези, които му напомнят за едно или друго приключение или пък за някоя операция. …Mar 27 2019vijti.com

Сред основните съставки на балсама са: карамфилово, евкалиптово и ментово масло, различни спомагателни вещества и ароматни треви.
В днешно време “Златна звезда” се използва в цели четири разновидности – под формата на гел, крем, течен балсам и молив за инхалация.
Съставът на всички е един и същ – разликата е единствено в удобството при използване на различните разновидности на “виетнамското чудо”.
Балсамът, който е известен още като „Златна звезда“ прилича на гъст мехлем с много наситен ментолов аромат. Балсамът виетнамско чудо се използва като силно ароматерапевтично средство при настинки, главоболие, хрема, гадене или за облекчаване на неразположения. Мазилото има загряващо, облекчаващо болките и отпускащо действие.

Съвсем малко от мехлема стимулира чувствителните нервни окончания, повишавайки кръвооросяването и тонуса, а това става чрез лековити масла, които се съдържат в мазилото.
Като ароматерапевтично средство виетнамското чудо се използва за възстановяване на нарушения емоционален баланс. Нанесете съвсем малко от балсама на слепоочията си и втрийте с масажиращи движения – само след минути ще усетите отпускащото му се действие.
При главоболие се препоръчва намазване на малко количество от балсама над веждите, а при настинка се прилага около синусите и отворите на носа, пише Топ5. Използвайте виетнамското чудо при схващане като просто втриете от балсама на мястото, където усещаше болка.

Внимание! Избягвайте контакт на балсама с очите и използвайте мехлема само и единствено външно!
Ментоловото масло, мравчената киселина, етеричните масла от евкалипт, карамфил, мента, канела, вазелин, камфорово масло и други помощни средства образуват комплексния състав на балсама.
Ето защо, но ако натривате ежедневно с виетнамско чудо стриите по тялото си, само след броени седмици ще забележите, че няма и след от досадните несъвършенства по кожата!
Източник: Брадва
Това мазило го има само във ветернинарните аптеки и струва стотинки, но ще се шашнете колко неща лекуваРефригеранс е едно от лекарствата в списъците на ветеринарните лекари – както и на хора със здравосл…Nov 9 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!