Отстраняване на мастна тъкан с естествени средства

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Хирургия или някои други методи не са необходими за отстраняване на липом, защото те не са реален физически проблеми, и са малки по размер. Дерматолозите препоръчват естествените методи на лечение. Това е рецепта, която помогнала на много хора. Нейната ефективност е в смес от мед и брашно.

7 закуски, които ви гарантират тънка талия, добро здраве, тонус и енергия през деняЗакуската е най-важното хранене. Тя трябва да осигурява енергия за първата половина на деня, пускайк…Jun 15 2020vijti.com

Рецепта № 1:

Направете смес с брашно и мед. Сложете го на място, където имате мастна тъкан. Нанесете 0.5 до 1 см дебел слой от сместа. След това, поставете хартиена салфетка, носна кърпа или марля върху нея.

Съхранявайте това лекарство за ден и половина, то се нуждае от 36 часа, за да работи. Когато измине времето, отстранете го.  Повторете за 7-8 дни, а след това тъканта ще се спука и всичко ще излезе.

Рецепта № 2:

Тя изисква пчелни ужилвания директно върху засегнатата област, 2 пчелни ужилвания. Мастната тъкан ще изчезне след седем дни. Този метод е известен от много години, много ефективен метод за отстраняване на телесните мазнини.

Как трябва да го направите:

Вземете пчела с пинсети, изправете я да жили към мазнината. Не се страхувайте от ужилването, защото то наистина не е толкова болезнено. Предупреждение, ако сте алергични към ужилване от пчели, не правят това, поради различни усложнения и дори хоспитализация.

Рецепта 3

Тази рецепта е изпратено до нас чрез наш читател – Вземете един яйчен жълтък и  смесете с две големи супени лъжици сол. След като сте направили сместа, се прилагате върху проблемната зона 4 пъти на ден, докато не изчезне напълно.

Рецепта  4

Нанесете прополис капки на място, където имате проблем, употребявайте в продължение на няколко дни, докато заздравее.

Записки на една пациентка за здравеопазването по време на соцаЗдравеопазването по време на режима на бай Тошо имаше плюсове и минуси. След 10 ноември 1989 г., ког…Jun 13 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!