Откакто започнах да пия вода по тази схема и тялото ми просто разцъфтя, непременно опитайте и вие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всички ние ежедневно чуваме колко е важно да се пие вода всеки ден, колко е полезна и необходима тя за тялото ни и как ако не пием поне по 2 литра вода ежедневно, значи съзнателно рушим организма си.
Всичко това е вярно и водата е горивото, което ни задвижва. Но как точно е най-правилно да се пие вода? Ще ви представим една изпробвана схема, за която гарантираме, че работи.
Журналистка в сайта Brightside.me разказва, че винаги се е чудила как японките имат толкова порцеланово гладка кожа.
Веднъж прочела, че всяка сутрин пиели по чаша вода на празен стомах. И решила тя също да опита, като направи експериментът за месец и след това отчете резултатите.
Проф. Александър Чирков разкри тъжни истини: Реформа в здравеопазването имаше при Тодор Живков, а сега – пълна разрухаРоден е в Лом на 27 януари 1938 г. Завършва Висшия медицински институт в София през 1962 г. Заминава…Dec 7 2018vijti.com

Ефектът бил буквално мигновен. Журналистката бързо започнала да чувства тялото си по-чисто и по-здраво, още няколко дни след началото му усетила как вече не задържа токсини в себе си. Метаболизмът й започнал да работи по-бързо и чувството за глад значително намаляло.
Тя допълва още, че бързо отслабнала, а същевременно с това усетила, че тялото й има много повече енергия, откогато и да било.
Започнала да тренира, да се храни по-правилно и всичко това довело до още едно положително качество на експеримента:
киселините в стомаха просто изчезнали. Това бил проблем, с който се борила с години и който се проявявал след всяко хранене. Но сега, само няколко дни след началото на водното предизвикателство, той вече бил в историята.

Разбира се, пиенето на чаша вода на гладно сутрин мигновено се отразило и върху кожата на журналистката. Фините бръчки били изгладени, а лицето й засияло. Косата й – от суха и цъфтяща, станала лъскава и гъста. Имунната й система също значително се подобрила и всички настинки и разболявания вече били в миналото.
Каква е тайната и как работи експериментът? Още щом се събудите и трябва да изпиете 4 чаши вода. Ако ви се струват прекалено много, то започнете от една дневно и после увеличавайте. След това, в рамките на поне 45 минути, недейте да ядете нищо. Също така, след като закусвате, обядвате и вечеряте, гледайте поне два часа след всяко хранене също да не консумирате нищо.
Ако цените здравето и живота си, забравете за тези 10 храни. Те тровят организма и създават здравословни проблемиДиетолози от цял свят от години водят спорове кой е оптималният режим на хранене. До едно становище …Dec 6 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!