Магданоз и сода: Така ми каза лекарят и холестеролът ми се смъкна, а кантарът започна да отчита надолу

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази рецепта е, за да помогне за намаляване на нивата на холестерола и изгарянето на мазнини, за много кратко време.
Дори и някои лекари препоръчват на своите пациенти, които страдат от висок холестерол.
Всички съставки на напитката са много здравословни
и ще помогнат на организма да се пребори срещу редица заболявания, а в комбинация заедно представляват отлично средство за унищожаване на мастните натрупвания!
Необходими съставки:
Доктор, който практикува алтернативна медицина: Човек може по прост начин да се излекува, като … засади болестта си в саксияОткрихме една много интересна статия във форум за алтернативната медицина. Това е първият път, когат…Mar 15 2019vijti.com

1 кг лимони
5-6 връзки магданоз
3 литра вода
1 пакетче сода за хляб
Начин на приготвяне:
Измийте лимоните със студена вода, вземете купа и я напълнете с топла вода. Сложете содата в нея.

Поставете лимоните и оставете да престоят в продължение на час.
Нарежете магданоза на малки парчета, включително и стъблата.
Извадете лимоните от содената вода и нарежете и тях. Вземете магданоза и лимоните и ги сложете в тенджера. Изсипете 3 литра вода върху тях. Варете на слаб огън за около 2-3 часа.
Ще получите около 1.5 литра сироп, който е достатъчен за 15 дни, ако го пиете редовно.
Пийте всяка сутрин на празен стомах. Дозата трябва да се равнява на една ракиена чашка.

Още начини да понижим холестерола:
Чесънът – Само една скилидка чесън на ден е достатъчна за понижаване на холестерола в кръвта с 15%. Той също помага при предотвратяване на втвърдяването на артериите, поради високото ниво на холестерола. Той третира и стабилизира кръвното налягане.
Люти чушки – Лютите чушки са известни с разбиването на мазнини, които са резултат на холестеролната формация. Те помагат при снемането на излишния холестерол, преди той да имат шанс да се натрупа в артериите и осигурява правилното кръвообращение.
Кориандър – Семената от кориандър са най-доброто средство за предотвратяване на вредното въздействие на високото ниво на холестерола.

Той поддържа здраво сърцето и е чудесен диуретик. По този начин той помага за по-доброто функциониране на бъбреците. Пийте редовно смес от кориандър във вода и скоро ще се радвате на ефекта.
Източник: lekuvai.bg
Изпитан метод от древнокитайската народна медицина с алуминиево фолио, с който забравяте за всякакви болки в ставитеКое е основното физическо свойство на направените от чист алуминий лист, лента и форио? Неговата из…Feb 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!