Как трябва да ядем меда? Излиза, че всички сме го консумирали грешно през целия си живот

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Медът е храна, която не само е натурална и вкусна, но и много полезна за организма ни. Но замисляли ли сте как е правилно да го ядем? Оказва се, че много от хората правят грешки и не го хапват както трябва, а това ги лишава от редица от неговите полезни качества и вещества. Затова днес ви представяме няколко съвета за да го хапваме правилно и да усвояваме всичко, което е полезно за нас от този природен продукт. За да бъде максимално полезен за нас, най-добре е да хапваме по една супена лъжица мед сутрин, преди да сме закусили и вечер, преди лягане. Освен това в никакъв случай не бива да преглъщаме бързо.
Хиляди хора луднаха по тази рецепта за дълголетие и желязно здраве. Нужни са само 1 кг. моркови и 150 мл. ракияТази рецепта за дълголетие жъне най-големи успехи в страните на Изток като Япония, Китай, че и дори …Nov 22 2018vijti.com

Хубаво е да задържим меда в устата си за няколко секунди, за да започне да се разтваря. По този начин ще позволим на меда да стигне до кръвоносните съдове в устата ни и да им повлияе благоприятно. Друго важно нещо е да не пием вода веднага след това, за да не го отмием. Има и друг вариант да консумираме меда така, че да се възползваме от всичките му полезни свойства. Можем да разтворим меда в чаша чай или чаша топло мляко.

ПИЕНЕТО СЪЩО ТРЯБВА ДА Е БАВНО И СЪС ЗАДЪРЖАНЕ В УСТАТА.
По този начин ще усвоим антибактериалните и антивирусните вещества от меда. Можем и да комбнираме двата начина и сутрин да хапваме мед, а вечер да го разтваряме в чай или мляко. Така сутринта ще си набавим енергия и тонус, а вечер ще се успокоим. Важно е също така да знаем, че не е препоръчително да даваме мед на деца под 2-годишна възраст. Това е така, тъй като има риск от развиване на алергична реакция. Затова по-добре избягвайте.
Учени доказаха: Ракията е здраве! Вижте точно как да се лекувате с неяРакията е извор на здраве и дълголетие, стига да не злоупотребяваме с нея! Около този извод се обеди…Nov 21 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!