Има един вкусен начин да преборим болестите: Мед и канела всеки ден против лошия холестерол, високите нива на кръвната захар и вирусите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Медицински доказано е, че медът е изключително полезен за лечението на много заболявания. Но комбинацията от мед и канела е дори по-ефективна, по-специално за заболявания като холестерол, високи нива на кръвната захар и набор от вируси.
Звучи странно, но тази комбинация може действително да помогне при почти всяко заболяване. Плюс това, тези съставки са лесно достъпни и евтини.
Сърдечни заболявания
За по-здраво сърце, направете паста от мед и канела. Яжте пастата върху хляб (вместо мармалад) за закуска всяка сутрин. Това ще доведе до намаляване на нивото на холестерола в артериите, по този начин се предотвратява възможен инфаркт.
Народна медицина: Да си направим лек срещу грип… от виноЗнаете десетки ползи от червеното вино. Но има една напитка с негово участие, която може бързо и лес…Mar 26 2019vijti.com

Артрит
Хроничният артрит може да бъде излекуван с микс от две супени лъжици мед и една супена лъжица канела в чаша с гореща вода. Пийте всяка сутрин и вечер. Ако консумирате редовно тази комбинация, тя дори може да помогне срещу рака.
Инфекции на жлъчния мехур
За да се отървете от бактериите в жлъчния мехур, смесете две супени лъжици канела и една супена лъжица мед в чаша хладкавода. Пийте всеки ден.

Холестерол
Ако редовно пиете микс от две супени лъжици мед и три супени лъжици канела в голяма чаша чай, нивото на холестерола ще намалее с 10% само за 2 часа.
Настинка
В случай, че сте повалени от настинка, приемайте по 1 супена лъжица мед с ¼ супена лъжица канела, три поредни дни. Това ще излекува вашата простуда, хронична кашлица и проблеми със синусите.

Стомашни болки
Ако приемате мед с канела редовно, не само ще елиминирате стомашните болки, но също може да излекувате стомашните си язви.
Имунна система
Редовната консумация на мед и канела на прах също така подобрява имунитета ви и пази организма от бактерии и вируси.
Грип
Медът съдържа натурални съставки, които унищожават вирусите и предпазват от грип.

Загуба на тегло
Загубата на тегло може да бъде стимулирана чрез консумирането на чаша преварена вода с мед и канела на празен стомах всяка сутрин. Има дори много приятен вкус.
Ако искате да запазите свежия си дъх през целия ден, изплакнете устата си със смес от гореща вода, една супена лъжица мед и канела.
Източник: Брадва
Изпитан метод от древнокитайската народна медицина с алуминиево фолио, с който забравяте за всякакви болки в ставитеКое е основното физическо свойство на направените от чист алуминий лист, лента и форио? Неговата из…Feb 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!