Известен онколог разкри: Ако ми открият тумор, веднага ще направя това

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Злокачественият тумор представлява анормален растеж на клетките и навлизането им в други части на тялото. Туморната тъкан се разпространява в организма по пътя на неконтролирана митоза – деленето на клетките. Не всички тумори обаче са злокачествени. Доброкачествените не се разпространяват в други части на тялото. Един от най-известните лекари и учени в САЩ Марк Хайман наскоро написа много интересен материал за медицинско списание. „За съжаление, в живота си се сблъскваме много често с този неприятен проблем. Случи се и с моето семейство и с пациенти. Проблемът е в това, че традиционната медицина мисли погрешно, с остарели методи, когато става дума за злокачествени тумори. Научихме се отлично да ги изрязваме, да ги горим и дори да ги разяждаме с химиотерапия, ние ги облъчваме с радиация и бомбардираме с лекарства, но причината за възникване на коварната болест така и не се поддава на лечение“, пише доктор Хайман.
Лекари: Най-здравословната и пълноценна закуска задължително трябва да включва тези нещаСпоред много диетолози закуската е най-важната част от всекидневното хранене. Това е така, защото тя…Feb 13 2019vijti.com

И СПОДЕЛЯ ПЕТТЕ НЕЩА, КОИТО БИ НАПРАВИЛ НА ПЪРВО МЯСТО, АКО ЧУЕ СТРАШНАТА ДИАГНОЗА
„1. Бих спрял да ям захар – захарта храни раковите клетки. Трябва да се придържате към диета, която поддържа нормални нива на инсулина. 2. Бих изключил от менюто си всички храни, които не ми понасят. За всеки човек те са различни. Например 35% от населението на Америка не понася глутен. Ако тези хора ядат хляб всеки ден, то рано или късно ще чуят неприятната вест.
3. Бих се погрижил за възпалителните процеси в тялото си.
Възпаленията са пряк път към всички възпалителни процеси в тялото, включително и появата на злокачествени тумори. 4. Бих се погрижил за здравето на червата си. В момента много учени активно тестват хипотезата, че причината за появата на тумори може да бъде микробиомът на дебелото черво.

5. Бих избягвал токсините. Нужно е да се избягват пестициди, фталати, бисфенол А, антипирини, тежки метали (олово и живак, на първо място). Как да го направите? Не си купувайте напитки в пластмасови съдове не яжте и полуфабрикати. И запомнете: диагнозата не е присъда. Ако направите достатъчно усилия, болестта често е възможно да се победи.
Вашата задача е да не разчитате единствено на лекарите, но и на самия себе си!
Направете всичко възможно, за да увеличите шансовете си“, завършва д-р Хайман.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел.
Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Готвят ни нова тесла при личния лекар. Ще се плаща даже и за преглед на децатаНа фона на всички розови предизборни обещания на политиците, стана ясно, че ни очаква нова тесла при…Feb 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!