Започнах с по 2 парчета сланина всяка сутрин на гладно, ефектът е повече от добър

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Диетите са метод, който всеки от нас в някакъв момент от живота си е опитвал, за да влезе във форма и да се отърве от някои излишни килограми. Проблемът ни с диетите е, че обикновено те ни забраняват всичко, което ни е вкусно и подлагат организма ни на лишения.
Често и затова има и йо-йо ефект, който на практика обезсмисля всичките усилия, които сме положили преди това. Но днес ви представяме диетата на един полски диетолог, която се различава от всички други.
Защо?
Защото включва сланина. Да, правилно прочетохте, става дума за сланината, която се смята за враг на всяка диета.
Народната лечителка, която е способна да открие болестите по-бързо и от лекарите и да ги излекува напълноБез съмнение можем да я наречем народна лечителка с главно Л. Както и истински човек. Който приема б…Dec 5 2018vijti.com

Ян Квашневски е диетолог от над 30 години. Той има завидна кариера зад гърба си и е авторитет в областта на диетологията. Именно той открива и тази сланинена диета. Той разказва, че отслабването е въпрос по-скоро на правилно хранене, отколкото на лишения. Той самият е опитал тази диета и е останал много приятно изненадан от ефекта. Това, което е започнал да прави, е да хапва по 2 малки парчета сланина всяка сутрин на гладно.
ЗА НЕГО НАЙ-ВАЖНОТО ЗА ДИЕТАТА Е ДА ХАПВАМЕ ПРАВИЛНИТЕ ХРАНИ И МАЗНИНИ.
Друго правило, което за него е от ключово значение за отслабването е да се храним в спокойна среда. Това значи да не се разсейваме от телевизия, разговори или четене, докато се храним. Освен това той смята, че след всяко хранене трябва да оставим организма ни да си почине поне 15 минути. Физическата активност е добре да започнем поне 2 часа след ядене, съветва Квашневски.

Ето и примерното меню за диетата, което той дава: „Закуска: две бъркани яйца или яйца на очи, парче пресен хляб и чаша чай, подсладен с мед. В този случай хлябът може да се потопи в мазнината, образувана по време на пърженето. Обяд: 150 г месо по избор, приготвено на пара или варено, пресни или кисели краставички. Вечеря: купичка мляко или омлет от белтъци с гарнитура от пресни домати или салата от моркови със зелена ябълка.“ И, разбира се, да започваме деня си с двете малки парчета сланина. Според диетолога, тази диета е много добра, защото не ни ограничава разнообразието на храните, а количеството. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да започвате каквито и да било диети, се консултирайте със своя лекар!
Простичка народната рецепта с мед и канела е способна да излекува редица упорити болести, дори и лекарите са възхитени от ефекта йWeekly World News даде списък на заболявания, които могат да се излекуват с мед и канела, в унисон с…Jan 6 2017vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!