Пуснете скилидка чесън в млякото. Само за седмица чисти 10 коварни болести

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много се е изписало и изговорило за това имат ли алтернатива скъпите и често неособено ефективни лекарства по аптеките, които ни изписват личните лекари и специалистите.
Категоричен отговор на този въпрос е трудно да бъде даден, но е абсолютен факт, че изпитани трикове от народната медицина често вършат перфектна работа както при профилактиката, така и при лечението на един куп заболявания.
Това важи с особена сила в случаите, в които става дума за методи, изпитани с течение на времето и стигнали до нас, след като предците ни са ги прилагали успешно векове наред.
Ако чувствате тежест в черния дроб, с този 9-дневен режим с магданоз и чесън направо ще се преродите. Прочиства чудесно, а и кожата се избистря и засияваЗнаете огромното значение на черния дроб като основния филтър за кръвоносната система. Затова го паз…Dec 11 2018vijti.com

Днес ще ви представим един гениален трик от времето на древните българи, който помага при 10 коварни заболявания, които, за съжаление, ни спохождат твърде често.
ТАЙНАТА НА ЛЕЧЕБНАТА МУ СИЛА СЕ КРИЕ В СМЕСВАНЕТО НА ЧЕСЪН И МЛЯКО.
На пръв поглед тази комбинация ни се струва странна, но това изобщо не й пречи да бъде крайно ефикасна. Необходими са ни 10 смачкани скилидки чесън, половин литър прясно мляко, 3 супени лъжици бяла захар и 250 милилитра вода. Млякото и водата се поставят на котлона в тенджера и към тях се добавя смачканият или нарязан на ситно чесън.

Важно е огънят да бъде умерен. При непрекъснато разбъркване на сместа се добавя захарта. така получената лечебна напитка трябва да се пие топла (не гореща). През годините е доказано, че чесновото мляко има поразително добър ефект и след приемането му в продължение на седмица е безценно при следните заболявания: облекчава кашлицата (в този случай може да се добави и малко куркума); регулира нивата на холестерол в организма; облекчава сериозно артрита; лекува астма; предотвратява образуването на кръвни съсиреци; прекъсва развитието на пневмония; спасява ни от безсънието; подобрява работата на храносмилателната система; облекчава ишиас; помага срещу импотентност.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Уникална рецепта, с която блесвате на мига: Мандарини – пикантна разядка с кашкавал и чесънДнес ще ви предложим една рецепта, с която ще се превърнете абсолютно безусловно в звездата на трапе…Nov 29 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!