Домашна маска с 4 аспирина, която моментално възвръща свежестта на кожата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Уважаеми наши читателки, имате мазна или/и проблемна кожа на лицето? И търсите най-подходящите маски, за да решите проблема и кожата ви да стане мекичка, свежа, с изчистени пори – като на бебе!? За целта най-ефективна се оказва маската с аспирин, която, всъщност е подходяща за всички видове кожи и се предпочита от немалко жени.
Високата ефективност на тази маска се дължи на свойствата на аспирина, който отдавна е познат като универсално средство за лечение на простудни заболявания, както и за облекчаване на състоянието при алцхаймер, сърдечно-съдови заболявания, диабет и дори някои злокачествени заболявания.
Любимата ми маска с горчица, от която косата ми расте като луда и се сгъсти само за месецГорчица на прах е отдавна известно средство, отличен стимулант на растежа на косата Дори и съвсем ма…Jan 3 2019vijti.com

Но освен това се оказва и много ценен за кожата, тъй като е превъзходен ексфолиант, има противовъзпалително действие, стимулира обновлението на кожните клетки, намалява дълбочината на бръчките и заглажда повърхностните неравности;
освен това намалява отоците по тялото и прави чудеса при акне. Ето защо, именно салициловата киселина участва като основна съставка в повечето козметични серии за почистване всякакви проблемни кожи.
Уважаеми дами, за да си направите домашна аспиринова маска са ви необходими само 4 или 5 аспирина, малко хладка вода и кисело мляко или натурален пчелен мед.

Действате по следния начин: първо, стривате аспирините на прах; второ, добавяте само няколко капки хладка (а не топла!) вода и разбърквате, докато не получите хомогенна кашава субстанция; трето, добавяте към кашата ½, респективно 1 с.л. кисело мляко или натурален мед (по избор) и отново разбърквате старателно; четвърто, нанасят сместа върху лицето си с помощта на тампон или с пръсти; пето, след 10-минутен престой с маската я отстранявате внимателно от лицето си с въртеливи движения под душа с хладка вода; шесто, попивате нежно лицето си с памучна кърпа.
Последните две операции могат да се модифицират както следва: 20-минутен престой с маската и последяващото й отстраняване с влажна кърпа.

Сега вече може да се огледайте внимателно в огледалото и ще установите, че кожата на лицето ви изглежда перфектно, досущ като бебешка; впрочем, вие така я и чувствате… С повдигнато самочувствие, вечерта ще получите одобрението на своя съпруг, респективно приятел – и какво по-хубаво от това?!
Край на мъките – с тази страхотна маска косопадът моментално спря. Сега косата ми е гъста и здраваКосопадът вече не е толкова сериозен проблем за повечето мъже. Особено откакто на мода излезе бръсне…Dec 12 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!