Всички ме гледат и ми казват, че съм се подмладила, а всичко, което правя, е една маска

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Когато годините се трупат, кожата на лицето на енергичните жени, които не искат да губят и грам от своя с*ксапил, се нуждае от повече грижи. В съответствие с това, нараства броят на часовете, прекарани в козметичните салони… А това е загуба на време и то в ущърб на семейния бюджет… За това ви предлагаме да редуцирате до минимум нежеланите промени в кожата на лицето си, като си поставяте „маски“, в основата на които е грисът; действително те са много ефикасни, а вложените пари – пренебрежимо малко… Това е така, поради високото съдържание в гриса на растителни протеини и нишесте, които способстват не само за отстраняване на мъртвите клетки, но и за изглаждане на бръчките! Може да си изберете от предложените по-долу 4 рецепти.
Страхотен трик за подмладяване: Нанасяте, стоите 15 минути и кожата ви става като на 20-годишнаАбсолютно нормално е с процеса на стареене по лицата ни да се появяват и бръчки. Това обаче не означ…Feb 11 2019vijti.com

1) „Бирена маска за мека кожа и за подмладяване кожата на лицето“: в 100 мл мляко изсипвате 2 с.л. грис и го сварявате; добавяте 1 ч.л. растително олио и 2 с.л. бира (нека не е „безалкохолна“). Получената каша оставяте да „къкри“ около 5 м под капак. Още топлата смес нанасяте върху лицето си и оставате така ½ час, след което измивате маската с негореща вода.
2) „Подхранваща маска с грис“: смесвате грижливо 2 с.л. грис, 1 жълтък, 1 ч.л. натурален пчелен мед и 1 ч.л. зехтин; сега нанасяте сместа върху кожата на лицето си. Дръжте маската, докато не изсъхне напълно, след което го измийте първо с топла, а след това със студена вода.

3) „Стягаща маска“: разбърквате 25 г грис с 50 мл бита сметана, (може за използвате и заквасена стомана или краве масло), докато получите хомогенна смес; нанасяте я като маска върху предварително почистеното си лице и оставате с нея в продължение на 15 минути.
След това масажирайте нежно лицето си, и го измивате последователно с топла и студена вода –
такова редуване просто ще „съживява“ кожата ви!
Ако сте преминали 40, то редувайте трите вида „подмладяващи маски“ всяка седмица – през два дни.

4) „Маслен скраб с грис“: в съдчета си подготвяте 2 с.л. грис и 2 с.л. зехтин; потапяте пръста си първо в гриса, после – в зехтина, и масажирате почистеното си лице; тази процедура повтаряте няколко пъти
(5 – 6 са достатъчни).
Изплаквате лицето си отново първо с топла, после със студена вода.
И така, имате цели 4 възможности да забравите за бръчките си – създайте си навик да се грижите за лицето си и резултатите ще бъдат налице – вечно свежа, мека кожа и само леко загатнати бръчки, което ще ви създава допълнително очарование на жени с опит!
Единственият евтин витамин, който ще направи кожата ви мека, гладка и без бръчкиКоя жена не иска гладка, мека и без бръчки кожа. Сега ще ви кажем витаминът, който ще ви помогне да …Jan 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!