Бързо лечение на гъбички: Рецепта с хрян връща здравето на кожата и ноктите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лечението на гъбички е дълъг и отнемащ време процес. Ето защо трябва да се действа бързо и навреме.
Днес ще споделим с вас едно средство за лечение на гъбички, благодарение на което тази болка ще изчезне веднъж и завинаги.
Бързо лечение на гъбички
Винаги можете да отидете в аптеката и да купите лекарствата, които спомагат за борбата с гъбичките. Но те са доста скъпи и повечето от тях обикновено не са особено ефективни. Народните средства за лечение на гъбички са не по-малко надеждни от закупените. Ако спазвате всички правила и редовно извършвате процедурите можете да излекувате и най-безнадеждния случай.
Каквито и да са средствата за лечение на гъбички, които сте избрали, има едно задължително правило: преди процедурата направете специална вана. В много топла вода добавете 1 супена лъжица сода за хляб и настърган сапун (по възможност домашен). Оставете крака в този разтвор в продължение на 10-15 минути, след което ги изсушете. Само след това може да използвайте приготвената смес от народната медицина, или лекарство, което сте закупили от аптеката.Шест бабешки мита за здравето, които следват поговорката „Баба знае най-добре“Бабешките мъдрости (тип „Зиме излизай с храничка, лете – с абичка”) са авторитетен извор на информац…Jan 12 2019vijti.com

Дойде време да ви кажем и как да си направите днешната рецепта. Основният й компонент е хрян. Има го на пазара, може да го намерите и във всеки по-голям магазин. Този продукт е известен не само с необичайния и пикантен вкус, но и с лечебните свойства, които ще ви помогнат да се отървете от гъбичките.
За да подготвите лекарство, ще ви е необходим корен от хрян
Хрянът трябва да бъде настъргана на ренде. Вземете настъргания хрян, прикрепете към болните нокти или участък от кожа и плътно закрепете посредством превръзка. Сега трябва да сте търпеливи. По-добре е да изпълните процедурата точно преди лягане, така че превръзката да остане на место по-дълго време. Повтаряйте процедурата всяка вечер. Ако е възможно, би било хубаво да смените превръзката сутринта и да сложите нов, свежо настърган хрян. Но, разбира се, това не винаги е възможно. Така че, правете процедурата поне веднъж на ден.

И така нататък, докато новите нокти започнат растат. Може да отнеме известно време, в зависимост от това колко тежко е положението с гъбичките (от 1 до 6 месеца). В никакъв случай не трябва да прекъсвате хода на процедурите, тъй като ще трябва да започнете отново.
Розмаринът също е доказал своите лечебни свойства при лечението на гъбички
Затова може да го използвате като съпътстващо лечение с хрян, което описахме по-горе.
За да направите такава вана, изсипете три литра вода в подходящ леген, прибавете към нея 10 капки лавандулово масло, 10 капки масло от розмарин и 10 капки чаено дърво. Натопете краката за 15-20 минути, след това избършете с кърпа. Веднага след процедурата наложете хряна.
Това лечение показва много добри резултати, но едно нещо винаги трябва да бъде запомнено – всичко е индивидуално. Ако това лекарство не ви помогне, може би има смисъл да търсите друга рецепта.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Как да си приготвим това вълшебно вино, за да се радваме дълги години на отлично здраве! Лекува над 100 болестиКое е това растение, което „жили“, но и лекува? При това списъкът от болести, срещу които се прилага…Jan 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!