Хороскоп за месец юли на Анжела Пърл: Очаква ни хармония и щастие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

През юли ще има две затъмнения (2 юли – слънчево, 16-17 юли – лунно), ретрограден Меркурий и агресивният Марс в знака Лъв.
На теория тези конфигурации причиняват трудности, увеличават егоизма, личния интерес и алчността. Но въпреки негативните астрологични тенденции, юли ще бъде хармоничен и щастлив. Според астрологът Анжела Пърл Ретро-Меркурий по оста на Рак-Лъв ще ни спаси от негативността, безсмислената загуба на време и усилия, ненужните неприятности.
Овен
Астрологът съветва да се обърне внимание на домашните и семейните проблеми: добрите възможности изглеждат полезни за закупуване на апартамент, сключване на брак, подобряване на атмосферата в семейството. Но честото отсъствие от дома, бизнес пътуванията, работата може да има неприятни последствия, особено ако са в средата и края на юли.
Любовен хороскоп за лятото: Любовните изживявания на зодиите през това лято ще са особено вълнуващиКакви любовни преживявания ще има всяка една зодия през лятото? Специален хороскоп изготви астрологъ…Jun 18 2019vijti.com

Мисли за несъстоятелност и неуспехи в любов и кариера, ако има такива, е желателно да се потискат – те ще се дължат на въздействието на ретроградния Меркурий в Рак от 18 юли до 31 юли. Веднага щом планетата се върне към нормално движение, ситуацията ще се подобри и самочувствието ще се увеличи.
Телец
Планирани пътувания, преход към нова позиция, ново начало – всичко това през юли може да бъде придружено от непредвидени проблеми. Развалени споразумения, невърнати пари и други проблеми заплашват Телец много повече, отколкото обикновено. Ето защо, астрологът съветва да се направи следното: да се провери отново всичко няколко пъти и да има допълнителен план в случай на проблеми. В допълнение, влизането на Венера в Рак от 3 юли до 27 юли може да предизвика конфликти в семейството, недоразумения с близки роднини и приятели. Трябва да се даде предимство на работата и важните въпроси: в тези области звездите обещават успешни инвестиции, висока способност за развитие и повишена способност за вземане на бързи и правилни решения.

Близнаци
Лековерността през юли може да доведе до проблеми в почти всички сфери на живота. Затъмнението на Луната на фона на ретро-Меркурий ще увеличи риска да станете жертва на измама, предателство, шарлатанство. Астрологът препоръчват на Близнаци да не се доверяват на никой относно важен бизнес, да не делегират отговорности и да контролират всяка стъпка на своите партньори, колеги и членове на семейството. В допълнение, от 16 до 26 юли е по-добре да се откажат от съмнителни приключения, рискове и финансови транзакции. Дори в безопасното убежище на семейния живот ще има опасност от предателства и лъжи.
Рак
Рак ще трябва да се постарае да поддържа добро настроение, самочувствие и свобода на избора.

Според Анжела Пърл всички хобита и духовни практики ще допринесат за вътрешната хармония. В друг сценарий, на фона на ретрограда на Меркурий, месецът може да бъде доста изтощителен: приятели, работа, дела, шефове и дори близки хора могат да окажат натиск върху Рака, като настояват да променят навиците, желанията и принципите си, да угодят на другите. Лунното затъмнение ще укрепи силата на волята на Рак, което ще ви позволи да издържате на натиска, но за това трябва да прекарвате време насаме със себе си, да подхранвате енергията си и да вярвате в собствения си успех.
Лъв

В средата на лятото много Лъвове ще усетят прилив на енергия и е много важно правилно да се освободят от този излишък от енергия. Астрологът съветва да се насочи увеличената активност на слънчевото затъмнение към спорта, кариерата, здравето, любовта, тогава всички усилия ще се изплатят стократно, а до края на месеца Лъвовете ще могат да получат добри резултати. Най-лошата стратегия през юли ще бъде бездействието. Според прогнозата това може да се превърне в пропуснати възможности и дълъг период на стагнация по всички въпроси. Съсредоточаването върху проблеми, рутинни и незначителни въпроси заплашва да влоши качеството на живот.

Дева
Юли е чудесен месец, който ще донесе на Девите чувство за хармония, щастие и нови надежди. Каквито и да правят този месец – работа, домакинство и семейни дела, творчество – те ще бъдат съпроводени навсякъде от късмет и радост. За този подарък трябва да благодарите на ретрограден Меркурий: без неговото хармонично влияние, юли може да бъде месец на страст, огнища на агресия, неприятности и измама. За щастие, този транзит ще заглуши негативните тенденции на планетарните аспекти, които ще позволят на Девите да успеят в живота.

Везни
В началото на месеца Венера ще влезе в Рак, което ще накара Везни да имат неконтролируемо желание радикално да промени живота си. И обстоятелствата ще благоприятстват радикална метаморфоза: голям шанс да получите награда или предложение за нова работа.
Да се ​​съгласиш или откажеш ще бъдеш въпрос на собствен избор и риск: от 3 юли до 27 юли факторът на несигурността може да доведе както до успех, така и до проблеми. Вероятността за късмет ще се увеличи значително, ако Везни се ръководят от логиката, а не от желанията. Нека разчитат на добре обмислен план, а не на случайността.

Скорпион
Слънчевите и лунните затъмнения ще накарат Скорпионите да се стремят към промяна на пейзажа, за духовно търсене и такива възможности със сигурност ще се появят от 2 юли до 17 юли. Най-добрият избор ще бъде пътуване до любими места, които ще донесат важни духовни прозрения и ще дадат енергия. В други области на живота съществуват ненатрапчиви перспективи. Основното е да се сведе до минимум рискът от кавги и проблеми. Когато решават сложни въпроси, астрологът съветва да се избегне несигурността и, ако е възможно, да се разчита на опита. Юли е много благоприятен за помирение с приятели и любовници. Възможно е връзката да бъде възстановена.

Стрелец
Марс в знака Лъв показва, че през юли много Стрелци имат възможност за подобряване на финансите, тъй като тези потоци ще бъдат отворени. Притокът на пари може да бъде краткосрочен в резултат на печеливша сделка и инвестиции и е потенциална възможност. Друг също толкова важен аспект ще бъде миналото. Може би връщането на стари приятели, любовници, повторение на отдавна минали събития. Астролозите съветват да не се притеснявате и да не се поддавате на илюзорни сънища, иначе това ще донесе много неприятности.

Козирог
През юли Козирозите ще генерират идеи, но с практическото им прилагане възникват трудности. На фона на ретроградните Сатурн и Меркурий ще се появят много стоп фактори, които ще блокират всички възможности за постигане на целите. Полетът на фантазията и възходът на творческата енергия ще бъдат придружени от повишена предпазливост и скептицизъм. Полезно е да направите карта на желанията и да запишете всички идеи, които ще ви дойдат този месец. Колкото и невъзможни да изглеждат, не ги изоставяйте веднага. През август, когато Меркурий напуска ретро фазата, картата на желанието ще ви бъде от практическо значение.

Водолей
3 планети, белязани с ретроградно движение, ще определят тона на събитията: Сатурн, Меркурий и Нептун. Според астролозите, за Водолей това ще бъде двусмислен месец, събитията от който ще ги принудят да жертват някои принципи. Юли ще бъде разцвета на измамата, манипулациите, интригите, а добротата, честта и искреността ще нанесат вреда както на Водолей, така и на други. Хитростта ще доведе до щастие, успех и ред. Въпреки това, астрологът съветва да запомнят за баланса на доброто и злото, а не на изкушението на съдбата.

Риба
Рибата през юли ще бъде най-успешната в личната и финансовата сфера. Очаква се и вълна от творческа енергия: всичко, до което се докосват Риби, ще започне да носи щастие и успех. Въпреки това, с всички положителни новини ще има някои проблеми: Венера в Рак ще накара Рибите да изпитат срив, нежелание да направят нещо, пристъпи на безпокойство и фрустрация в себе си. Отрицателните емоции и нагласи ще попречат на Риби да успеят в живота и да се насладят на средата на лятото. Тези, които могат да преодолеят това отношение, ще бъдат щедро възнаградени.
Източник: За Жената
Хороскопът на свекървите: Телците си се бъркат във всичко, Лъвовете са деспоти, а със Стрелците не е скучноЗнаете ли каква е свекървата ви според Зодиака? Ако отговорът ви е положителен, тогава ще знаете и к…May 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!