Хороскоп за март 2020-Късметът ще бъде с Овен, сърдечни приключения за Близнаци

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Март е вече тук и много са надеждите, коиот възлагаме на март, както всеки знае, март е повратен месец в годината, когато започва пролетта и всичко се възражда за нов живот-И природата и душите ни! Пролетните лъчи вече влияят на настроението ни и много от зодиите ще намерят щастиет именно през март-Толкова красив и обновяващ месец!

Съдбоносните години за всеки знак на зодиака: Руски астролог обяснява кои ще бъдат най-успешните години от живота виКарти, показващи най-важните и съдбоносни години от живота за всеки знак на зодиака, открил известен…Jun 22 2019vijti.com

Овен
Месецът започва успешно за представителите на знака Овен. Дисциплината е това, което ще ви помогне по пътя нагоре.

Ще сте в пълна хармония в себе си и ще може да реализирате много от творческите ви замисли. В първата седмица на март ще може да реализирате сериозни финансови успехи. Във втората седмица на март положителната тенденция ще се запази, макар и с не толкова изявена сила. Вашата задача ще бъде да следвате насоката и да не се отклонявате от нея. Късметът ще е с вас. Третата седмица на март е подходяща за любовни приключения. Сексуалната ви активност ще е в пика си. Все пак бъдете внимателни, ако става въпрос за тайна връзка. Последните дни на март ще ви дадат спокойствие и обилие от плодове от дейността ви през месеца. Това е добро време да се възнаградите с кратка почивка и да се поглезите със специални процедури за релакс и красота.
Телец
Началото на месеца ще ви предложи решаването на отдавна наболели въпроси. Каквото и да ви коства е важно да ги решите веднъж за винаги, за да не се връщат при вас отново и отново. Една грешка сега може да има прекалено големи последици за вас, затова не пестете сили. През втората седмица на месеца неочаквано събитие може да усложни положението ви. Добрата мобилизация и спазването на перфектна дисциплина ще ви помогне да се справите със ситуацията. Периодът е подходящ за приключването на стари дела. Третата седмица на март ще ви донесе очакваното облекчение. Може да почувствате емоционална и психическа умора, но от вас зависи как ще се справите с това. Глезете се повече, угаждайте си по здравословен начин и спете достатъчно. Обуздаването на отрицателните мисли ще донесе своите плодове. В края на месеца успех очаква онези представители на знака, които се занимават с творческа дейност.

Близнаци
Месецът започва със сърдечни приключения за представителите на вашия знак. Все пак е добре да не взимате прибързани решения, тъй като настроението ви ще се мени прекалено бързо. В служебно отношение има риск да постъпите прекалено импулсивно и действията ви да надхвърлят границите на допустимото и да се наложи да поправяте сериозни грешки. До 10 март се занимавайте само с рутинни задачи, преглед на по-отдавнашна дейности и поправяне на стари грешки. Втората седмица на март може да ви донесе любовни трепети. Случайна среща ще преобърне живота ви. За това не правете компромиси с външния ви вид и се усмихвайте по-често. След 10 март за вас започва период на подем. Освен това ще имате достатъчно свобода как да организирате работния си процес и свободното време. Последните дни на март ще ви донесат много късмет. Неочаквано ще имате поле за действие и ще можете да реализирате много от личните ви мечти.

Рак
Това е месец, който ще ви дари с много любов. Имате да наваксате. Не бройте това, което давате- може да сте сигурни, че ще всичко ще ви се върне в много по-големи размери. Началото на месеца ви очакват събития, които ще преобърнат собственото ви мнение за вас. Средата на периода е добро време за действия, свързани с уреждането на личния ви живот. Не се колебайте да сте щедри към партньора ви и да дадете сърцето си. Само доверието и искреността може да ни доведат до щастието. Важно е да не придавате прекалена важност на рутинните битови проблеми. В края на месеца е добро време да се погрижите за здравето си. Ако още не сте започнали – време да стартирате редовни тренировки.

Лъв
Месецът започва изключително силно за представителите на зодия Лъв. През първата седмица на март ще имате невероятни възможности за пробив в бизнеса. Това ще стане благодарение на вашите новаторски идеи и подходи в работата. Най-много успех ще имат онези от вас, които се занимават с технологии. Сега имате шанс да повишите доходите си неимоверно. Използвайте началото на месеца, за да въплътите и реализирате всички си замисли и начинания. Късметът ще е с вас през целия период, но най-силен ще е именно в началото на месеца. В личен план също ще имате късмет. В семейството ви ще цари хармония и разбирателство. След 10 март ще сте напълно наясно с чувствата си и смело може да мислите за такива сериозни стъпки, като предложение за брак или попълнение в семейството. Каквото и да правите, щом е от сърце – значи е правилно!

Дева
Очаква ви месец на замислени промени и продължаване на идеите от миналите седмици, но най-вече реализирането им. Ако пропуснете този период може да се наложи да чакате прекалено дълго. Освен това не чакайте подкрепа на всяка цена. Истина е, че ще ви бъде много по-лесно и ще се чувствате окрилени ако имате подкрепа от страна на партньора си, но може да се разминете за малко и той или тя просто да няма възможност да ви го каже. Действайте с мисълта, че той или тя напълно ви подкрепят. Не само е важно да чувствате, че имате подкрепата на близки периода ще се видят първите резултати от действията ви. Може да се наложи да се вгледате повече, но със сигурност ще усещате положителното въздействие на промяната.

Везни
Това е месец, в който на преден план ще излязат личните отношения. Сега е моментът да заложите повече на разума и да оставите емоциите на страна. Опитайте се да видите, че понякога нещата са красиви, дори да не са съвършени. Имате шанс да превърнете връзката си в нещо много повече, ако не се вглеждате във всяка дреболия. Опитайте се да си затваряте очите за всяка втора и много скоро резултатът ще ви изненада приятно. В крайна сметка заслужавате малко повече щастие и спокойствие и във ваши ръце е да си осигурите тези неща. Що се отнася до служебното ви положение сега вашето трудолюбие, опит и надеждност ще повишат авторитета ви и вие ще бъдете търсени и високо ценени.

Скорпион
Това е месец за равносметка, но не и за активни дейности. Анализирайте случилото се през годината, но не наблягайте негативното. Оставили сте след себе си много добро и постижения, които си заслужават да бъдат отчетени. Помислете за начин, по който може да се възнаградите дори. Някои от вас може да помислят за смяна на професионалното поприще. В средата на периода може да получите примамливо предложение за смяна на работата или повишаване в длъжност. През повечето време се въздържайте от рязко изказване на мнението или участието в служебни спорове, просто се придържайте към златната среда. В личен план ще имате много шансове за получаване на всичко, което сте мечтали и приближаване към щастието, такова каквото сте си го представяли.

Стрелец
Това е месец, който да посветите на любовта. Сега ще имате шанса да изживеете много емоции и усещания, за които сте мечтали дълго време. Не пропускайте моментите и не се колебайте да сте по-активни, понякога повече, отколкото доброто възпитание го позволява. Ако имате сериозна връзка повече от година взаимността може да ви тласне към по-сериозни планове. В средата на периода близостта и общите игри в семейството ще ви помогнат да намерите общ език с децата. Ако в края на месеца ви предстоят сериозни покупки те ще бъдат успешни, а вещите ще ви служат дълго.

Козирог
През този месец ще може да се похвалите с това, че в отношенията ви с партньора ще настъпи хармония, която напълно ще отговаря на вашите желания и очаквания. Напълно сте заслужили вълшебните моменти с вашето постоянството и настойчивост. За самостоятелните представители на знака средата на месеца не е най-подходящият момент да проявявате чувствата си. Тогава ще сте прекалено емоционални и това може да уплаши половинката ви. От средата на месеца до края заложете на утвърждаването на професионалния ви имидж. Ако ви предложат нова работа, първоначално се опитайте да съчетавате двете дейности едновременно. Ще ви е нужно повече време, за да прецените кое е най-добро за вас и бъдещето ви. Не бързайте с решението, но каквото и да решите, то ще е добро за вас.

Водолей
Март ще бъде изпълнен любов и сбъднати желания. Не се чудете с вас ли се случват нещата и дали ги заслужавате. Това е време, в което трябва да имате повече самочувствие и вяра в себе си. Не се подценявайте дори в трудни моменти. Важно е да обърнете повече внимание на здравето си. Месецът е подходящ за това да направите опити да се разделите с ваши вредни навици. В личен план не се отказвайте от мечтите си, но бъдете категорични в желанията си. Не позволявайте на никого да ви налага мнението си. В общуването с роднини само нормалният тон ще ви помогне да постигнете разбирателство. Някой друг компромис от ваша страна няма да навреди на атмосферата. В края на месеца не забравяйте да помислите за подаръците. Не се спирайте ако ви хрумнат по-интересни идеи.

Риби
Очаква ви специален месец, все пак това е вашето време. Не се колебайте да мечтаете широко. Сега е време да се изправите срещу страховете си и да ги отблъснете надалеч. Това няма да стане с агресия, а с разбиране и съчувствие – към вас самите. Простете си за грешките и бъдете великодушни. Това не означава да позволявате набези. Просто изправете глава и не позволявайте на чувството за вина да диктува действията ви. Средата на месеца е добро време за образование и развитие. Можете толкова много – не го забравяйте! Краят на месеца ще поставите точките върху някои много важни въпроси. Предстои ви нова роля, която ще ви допадне и ще добави още повече към очарователния ви образ.

Топ астролог за COVID-19: Зад коронавируса се крие алчността на световния елитПубликуваме без редакторска намеса мнението на астролога Силва Дончева за коронавируса от Китай, кое…Feb 26 2020vijti.com

Източник: зажената.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!