Финансов хороскоп за март-Овен-пари, успех и стабилност, Риби-няма да имате проблеми с парите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен

Овенът живее в перманентни крайности, граничещи с финансова революция. Ако работата не предполага постоянен стрес, срокове и голямо натоварване, типичният Овен няма да се заеме с нея, защото работата без прекъсване не е работа, а някаква скука. През март нищо няма да се промени.

Астролозите съобщават, че можете да се доведете до пълно изтощение. Няма да има много работа, но много. В такава надпревара за успех ви остава само едно – да намерите добър мотиватор . Ако има стимул, има пари, успех и стабилност. Планетите няма да ви въздействат с негативното си влияние, защото за да спрете препускащ кон, първо трябва поне да го настигнете.

Съдбовни промени преобръщат живота на 3 зодии до дни2021 година вече дойде, а всички сме изпълнени с надежда, че тя ще ни донесе повече щастие и радост …Jan 11 2021vijti.com

Телец

Представителите на зодия Телец обичат парите, за момента парите им се отвръщат, но след това нещо се случва. Това „нещо“ може да се нарече обичайната телевизионна алчност. И през март си струва да се борим усилено срещу този дефект.

Парите са мобилна енергия, която не трябва да лежи на празен стълб. През март Сатурн ще бъде отговорен за вашето материално благосъстояние. Това е почти единственият период в живота ви, когато спрете да пробивате стени с чело и гледате на  постигането на успех от различен ъгъл. Може да бъдете шокирани да чуете новината, че не можете да изкарате всички пари, но трябва да се справите с това. Когато се успокоите и поставите табу върху алчността и събирането на пари, те отново ще избухнат в живота ви.

Близнаци

Този месец Близнаците няма да страдат от  парични проблеми , ще им хареса. И въпросът тук не е в съмнителни усещания от интензивността на страстите, а в самото съществуване на тази интензивност. Колкото по-отложени, неизпълнени, обещани, но забравени неща имате, толкова по-добре за вас. Мозъкът в такава стресова ситуация работи като часовник, изхвърляйки нестандартни решения със светкавична скорост. Вярно е, че само Близнаците имат тази способност.

Що се отнася до планетата-покровител, Меркурий ще се премести от едно съзвездие в друго и също така ще промени обичайното движение на ретроградно. Ако през март непрекъснато се занимавате с едно, а след това с друго, вземете си красив график, тогава ще си отидете – ще станете не просто отегчени, но непоносими. В такова състояние дори късметът няма да помогне.

Рак

През март Раците ще се опитат да включат възможно най-малко хора в проблемите си и особено в постигането на собствения си успех. Но напразно. Ще ви е необходима помощта на хората. Повечето от тях вече вярват, че нямате проблеми с пари или нещо друго, че по принцип сте най-успешният човек и най-добрият служител на месеца. Междувременно недоволството се натрупва.

Отрицателно настроен Сатурн ще добави масло в огъня. С настроението може да се случи нещо неразбираемо, но срив през март определено ви е гарантиран. Емоционалните и  енергични проблеми ще станат обичайни за вас този месец, защото ще бъдете в упадък. Астролозите препоръчват да се научите как да делегирате работата си, за да намалите тежестта на собствената си тежест, или поне да вземете няколко почивни дни.

Лъв

Звездите съветват Лъвовете да се съсредоточат върху основните си заслуги . Това е много важно през периода на засилено влияние на Марс. Вашият покровител на 17-и ще се премести в съзвездието Козирог, откъдето ще изпрати добри възможности. Ако сте заети да поправяте недостатъците си, просто ще пропуснете шанса да подобрите живота си.

Работа, колеги, шефове и особено подчинени очакват инициатива от вас. И колкото по-често, толкова по-добре. Въпросът е, че най-големият ви фактор за спиране е съмнението в себе си, което ви принуждава да се освободите от юздите. Всяка грешка ще ви накара да страдате материално – съдбата може да ви обърне гръб.

Дева

Жизненият път на Дева може да се промени през март и сам по себе си. Звездите предупреждават, че може би вървите в грешната посока. Антагонистът Нептун ще продължи напред и ще направи всичко възможно да ви навреди.

Повечето Деви, според хороскопа, са подозрителни към параноята, следователно при симптомите на отрицателно влияние те могат да намерят съдържанието на голяма медицинска енциклопедия и да започнат да поставят една по една всички диагнози. Докато сте заети да търсите причините за общото си неразположение и проблеми в живота, Нептун ще стреля по най-болния. Нещата ще се влошат още повече: параноята ще достигне своя връх. Докато сте обзети от съмнения, най-добре е да не взимате сериозни решения, а също и да не отделяте много време за самообсъждане.

Везни

През март Везните няма да имат време за шеги и още по-малко за проблеми с  пари. Като цяло едва ли ще можете да се концентрирате върху работата – нещо постоянно ще ви разсейва. Сега колеги, после нови планове, след това деца, след това личен живот, след това корпоративен, след това пролетта изведнъж започна в живота и сега трябва да ходите.

Накратко светогледът на Везните през март ще изглежда така: Ще остарея и тогава ще имам всичко, което имат нормалните хора: проблеми, пари и сън, но засега трябва да живея. Това е нормално  отношение към живота , обаче, непоследователно и лишено от последователност. И астролозите искат да ви предупредят за това: опитайте се да въведете малко ред в живота си. Поставете приоритетите си и тогава нищо няма да ви заблуди.

Скорпион

Скорпионите трябва да повишат енергията си. Това няма да е най-консумиращият енергия период, но за да постигнете успех, имате нужда от енергиен тласък . До 17 март ще ви измъчват два основни симптома: умора и раздразнителност. Работата е там, че Марс не бърза да подобри вашето психическо и физическо състояние, облекчавайки всички трудности наведнъж. Всичко навреме, по-конкретно това – 17 март.

Като се има предвид, че дори и в нормалното състояние не сте, не, но някой ще ви доведе до емоции, тогава през март почти всичко ще бъде разярено. Единственият доказан начин да се успокои разяреният Скорпион е любовта. Ето защо астролозите съветват да се работи не само на работа, но и върху взаимоотношения. Прекарвайки време с любимия човек, можете да забравите за материалните проблеми и дори да се опитате да ги разрешите с общи усилия.

Стрелец

Стрелецът през март ще бъде лаконичен и напълно погълнат от собствения си любим бизнес. Не е факт, разбира се, че ще бъде работа, но все пак има зрънце надежда. Юпитер ще започне своя ретрограден път в съзвездието Скорпион на 9 март. Това означава, че за щастие ще ви трябва само тишина, стабилност и мир. И ако изведнъж някой или нещо наруши измереното темпо, можете да се превърнете в човек, обезпокоен от празни съмнения.

Астролозите съветват да не се губите и още повече да не се съмнявате в себе си . Сега не е най-подходящото време за вас, но проблемите, които могат да се появят внезапно, са въпрос, който бързо изчезва и е безболезнен за вас и живота ви. Юпитер ще върне всичко назад, така че мартските проблеми са само следствие от минали грешки, които вече могат да бъдат коригирани.

Козирог

Балансираният и рационален Козирог ще се събуди като съвсем различен човек в първия ден на март. Астролозите съобщават, че това ще бъде вашето прераждане от обикновен човек в ударна и целенасочена машина. И ако за тези, които ви подкрепят, това ще бъде пример за вътрешна воля, то за състезателите е необходимо да приемат поражението.

Марс ще води знака ви. Войнствената планета ще изтрие всички съмнения, оставяйки нищо друго освен благородна лудост. От 17 март във вашия живот ще започнат да се случват ярки събития. Марс ще бъде във вашия знак, което означава, че мощната енергия ще ви движи напред. Обикновено хората успяват с упорита работа, но не и вие и не през март.

Водолей

През март е препоръчително Водолеят да се пази от Слънцето, което ще засили и ще удари с всички сили върху вашия късмет и самочувствие. Вярно е, че това ще се случи едва на 20-ти, така че все още има възможности за неутрализиране на удара.

Първото нещо, което астролозите съветват да направите, е да наблюдавате действията и думите си, особено думите. В обикновени дни можете да убивате с дума, а в дни на отрицателно влияние лесно ще взривите Галактиката. През март ще бъдете много опасни и за себе си. Звездите съветват Водолеите да бъдат по-конкретни. Трябва да решите какво наистина искате от живота . Няма нужда да излъчвате на Вселената мечтите, в които не сте сигурни и не е нужно да ги изпълнявате.

Риби

Март за Риби ще бъде спокоен, на хоризонта няма специални промени. Вярно е, че ще живеете през този период в две гранични състояния: „животът е несправедлив“ и „живот, обичам те“. Тези състояния ще се променят драстично и без причина. За щастие Нептун ще се превърне в активна планета. Неговата положителна енергия ще ви преведе през всички проблеми в тази сфера на емоционалната нестабилност .

Материалните въпроси ще се нуждаят от вашата лична мотивация. Ще имате добро усещане за изгода, но твърде малко самочувствие. Астролозите препоръчват да вярвате в себе си и няма да имате проблеми с парите. Не позволявайте на депресивните ви мисли да пречат на финансовите ви планове.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!