Таро прогноза за седмицата от 12 до 18 октомври-Върховната жрица за Везни и Скорпион, Магьосник за Стрелец

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Прогнозата за близкото бъдеще е била актуална. Човечеството винаги се е интересувало от загадки, така че са създадени много начини да погледнем през завесата на времето. Тарото на последствията предоставя на всички уникалната възможност не само да научи за предстоящите събития, но и да промени обстоятелствата своевременно.

Дългосрочна прогноза за времето след октомври, който ще остане топъл Зимата ще бъде с по-ниски температури от тези през изминалата. Времето обещава да има повече снежн…Oct 4 2020vijti.com

Вие, като създател на вашата собствена съдба, можете да промените бъдещето, като изберете един от многото пътища. Използвайте интуицията си и се доверете на вътрешния си глас.

Овен

Прогнозата за Овен за таро за тази седмица обещава успех. Първата изпусната карта „Дявол“ съдържа доста съвещателен характер. Представителите на вашия Знак трябва да бъдат внимателни, когато взимат важни решения, да не бъдат водени от моментни желания и да отказват помощта на непознати хора. Картата

„Колелото на Съдбата“ ви информира, че животът не стои неподвижен и сте на прага на нови открития. Въведете промени в живота си, които ще ви помогнат да постигнете своя потенциал и да достигнете нови висоти.

Картата „Слънце“ е призната от таролозите за една от най-добрите аркани карти. Това означава радост и обещава награда за ползотворна работа. В оформлението на Овен тази карта говори за постигането на заложената цел, избрания правилен път и дългоочакваната награда за положените по-рано усилия. От вас се изисква решителност и увереност във вашите действия.

Телец

Телецът през седмицата ще бъде на ръба на изпълнението. Вашето подреждане предполага, че сте стигнали до определена линия и резултатът от събитията ще зависи от вашите действия.

Картата „Йерофант“, която се смята за ангела пазител на успелите хора, ви обещава помощта и подкрепата на любимия човек при вземането на съдбоносни решения. „Магьосник“ олицетворява Телец, готов за решителни действия. Тази карта призовава за решаване на проблеми, свързани с бизнес сферата на живота ви.

Картата „Преценка“ символизира успешното завършване на всеки бизнес. Това може да е истинска преценка, която завършва във ваша полза. Тази карта също означава спешен въпрос, в който трябва да вземете участие. Не го отлагайте, за да не съжалявате за загубеното време и възможности по-късно.

Близнаци

В началото на седмицата Близнаците ще бъдат първите, които ще получат карта „Звезда“ . Това е отражение на вашите действия и казва, че се ръководите от по-висока дестинация. Тази карта се тълкува като успешно завършване на делата, вземане на правилни решения. „Върховната жрица“ в съюз с картата „Звезда“ показва на Близнаците, че има тайна, която трябва да разберете. Трябва да обърнете внимание на случващото се наоколо, за да не пропуснете знаците на Съдбата. Те ще ви доведат до вашата заветна цел и ще разкрият всички тайни.

Картата „Глупак“ ви предупреждава за блажено невежество. Вие не контролирате ситуацията, но благодарение на картата на Върховната жрица имате асистент в лицето на близка жена. Не отхвърляйте помощта и се върнете от света на илюзията в реалността възможно най-скоро. Ако не предприемете действия, тогава развитието на събитията ще престане да ви се подчинява, което може да доведе до напълно различни резултати, отколкото очаквате.

Рак

Раците тази седмица трябва да мобилизират всичките си сили и да действат възможно най-разумно. Картата „Дявол“ във вашето оформление показва допуснатите грешки. Вече не контролирате напълно ситуацията и трябва да се върнете към основите, за да намерите пропуски. Картата „Колесница“ взаимодейства с „Дявола“ и обещава много промени за Раците. Смущенията, посочени от тази карта, ще ви помогнат да намерите грешки и да ги поправите.

Картата за сила ви обещава успешно решение на проблеми. Имате достатъчно постоянство и знания, така че не се губете и започнете да поправяте грешки и грешки. Силни сте по дух, смели и пресметливи. Действайте незабавно, за да запазите късмета на ваша страна.

Лъв
Тази седмица Лъвовете ги очаква приемането на отговорни решения и избора на по-нататъшен път. Картата „Влюбени“ във вашето оформление означава избор в любовните отношения. Може би изоставяте необвързващи романи в полза на създаването на семейство или решавате да прекратите любовна афера, която се е изчерпала.

Картата „Звезда“ е свързана с „Влюбени“ и в оформлението нейното значение също говори за важен избор и по-нататък следване на водещата нишка, която пронизва съдбата ви.

„Колелото на късмета“ е карта на повратни събития в живота ви. За Лъвовете това най-вероятно означава окончателно решение. Вероятно в края на седмицата ще разрешите всичките си лични проблеми и ще затворите вратите на миналото, подготвяйки се да посрещнете настоящето и да продължите напред без обременителната тежест на случилите се събития.

Дева

За Девите тази седмица ще бъде повлияна от три карти, които ви обещават действия, насочени към постигане на лично благосъстояние. Картата „Звезда“ ви показва пътя, по който трябва да преминете с вдигната глава. Очакват ви изкушения и недружелюбни съветници, съдейки по отпадналата карта „Дявол“.

Картата на „Влюбените“ е вашият личен избор, единственият истински път, който ще ви отведе до вашата цел. За да направите пътя възможно най-опростен и прозрачен, разчитайте само на собствените си сили. Съмненията, които измъчват, могат да усложнят задачата, така че направете план за действие, който можете да следвате отблизо.

Везни

Везните тази седмица могат да разчитат на помощта на близките. Във оформлението ви има силни карти, които говорят за успех. „Магьосник“ – това са вашите желания, които трябва да бъдат въплътени в реалността. Везните могат да започнат отговорни дела, свързани както с бизнес, така и с личен живот. Проектите, стартирани в края на октомври, ще ви донесат неочаквани, но приятни изненади, както се вижда от картата на Глупака.

„Върховната жрица“ е вашата подкрепа и подкрепа. Може би решенията, които взимате, са свързани с преместване, живот отделно от роднини. Всички действия, които предприемете, ще намерят подкрепа от близките, но Везните трябва да се вслушат в мнението на по-старото поколение, за да не правят грешки.

Скорпион

Скорпионите очакват промяна в живота, чийто ход вече не можете да спрете. Стените около вас се рушат, отваряйки нови възможности. Картата „Кула“ ви обещава подновяване и промени извън вашия контрол. Можете обаче да се справите с промените с чест.

Картата „Върховна жрица“ в оформлението предполага, че не сте сами, а около вас има хора, които могат да се притекат на помощ в трудна ситуация.

Звездната карта говори за вашата мисия, която трябва да бъде изпълнена. Решителността и предприемчивостта ще ви помогнат да решите важна стъпка. Експертите препоръчват да не се спираме на миналото, така че негативните събития от него да не засягат постиженията ви.

Стрелец

За Стрелец подравняването за тази седмица е благоприятно. Картата „Магьосник“ означава вашата готовност за действие. Измислихте планове и съставихте списък със задачи, които да ви помогнат да постигнете целта си. Сега е часът на действие, което се потвърждава от картата „Йерофант“. Ще имате подкрепата на наставник или друг човек със сила и глас. Не се колебайте да се консултирате с него и ще ви бъде много по-лесно да направите правилния избор, както е посочено от картата „Влюбени“.

„Влюбените“ във вашия сценарий символизират по-скоро личен избор, отколкото любовна връзка, но Стрелецът трябва да е готов да взема важни решения както в бизнеса, така и в любовта.

Козирог

Картата „Справедливост“ в оформлението на Козирог е отговорна за предпазливостта и предпазливостта. Енергията на картата внася яснота в живота, прави тайната ясна, показва истинските намерения на хората до вас.

Заедно с картата „Император“, тя показва важността на вашите преценки и предприети стъпки. Този съюз обещава успех за онези, които са решени да спечелят и да действат честно, без да накърняват правата на хората наблизо.

Картата „Йерофант“ обещава на Козирозите среща с човек, който ще помогне да се преодолеят трудностите на живота, ще даде добри съвети и ще бъде там в трудни моменти. Козирозите трябва да внимават да не пропуснат появата на този човек в съдбата си.

Водолей

Картата „Обесен мъж“ в прогнозата за Водолей означава вашето нежелание да предприемете действия. Вие сте в етап на съзерцание и небърз избор на действия, които ще предприемете в бъдеще.

Картата „Дявол“ обещава на Водолея изход от сянката и активно участие в създаването на собствената им съдба. Дискретността и увереността ще ви помогнат да тръгнете по правилния път.

Картата „Съд“ говори за приключването на делата, които сте извършили по-рано. Изправени сте пред избор с много пътища за развитие и трябва да поемете в правилната посока. Студената предпазливост и късмет ще ви помогнат да не сгрешите.

Риби

Картата „Смърт“ във вашето оформление показва завършването на следващия етап от пътя. Рибите трябва да се подготвят да посрещнат зората по нов начин и с нови цели и стремежи. Тази карта означава трансформация и преход към нов живот, освобождаване от тежестта на миналото. Заедно с картата „Сила“, тя казва, че сте готови за промяна, така че не се колебайте да погледнете в бъдещето си.

Картата „Звезда“ обещава отговорен път за Риби, пълен с изненади и приятни изненади. Не бива да спирате, защото там, около завоя, ви очакват вашите мечти, които сте в състояние да съживите.

Таро прогноза за седмицата от 21 септември до 27 септември 2020 г.-Карта Магьосник за Рак, Справедливост за ЛъвВсяка седмица може да донесе изненади и за да се подготвите за предстоящи събития, си струва да знае…Sep 21 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!