Таро прогноза за седмицата от 1 до 7 март-Везни-Колело на късмета-Получават награди, Рак -Колесница им носи късмет

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен
Седмият Аркан „Колесница“ пада в началото на месеца, а за Овена тази карта означава необходимост от движение напред, без да спира в средата на пътя. Аркан посочва предстоящи промени в живота и за да бъдат те положителни, Овенът трябва да бъде внимателен и да отказва да взема прибързани решения.

Метеоролози с дългосрочна прогноза-Пролетта няма да дойде скоро! Официално пролетта ще дойде след по-малко от шест седмици. Метеорологичната служба AccuWeather обя…Feb 16 2021vijti.com

„Справедливост“ или „Справедливост“ казва, че всякакви действия и думи на Овен ще намерят отговор в обозримо бъдеще, което налага определени задължения на представителите на този Знак.
За Овните е важно да следят какво казват и правят, за да изключат неприятности.
„Йерофант“ е карта на дейността и за да бъде прогнозата му положителна, Овенът трябва да изостави стереотипите и да намери оригинален начин за решаване на двусмислени проблеми. Понякога, за да постигнете успех, трябва да вървите не по утъпкания път, а да изберете нова посока, която може да се окаже най-кратката.

Телец

В началото на март Телецът не бива да се обезсърчава, ако нещата не вървят толкова бързо, колкото е планирано. На картата „Модерация“ е важно да се намери среден път и бавно, стъпка по стъпка, да се приближите към успеха. Търпението и отговорността ще ви помогнат да избегнете неприятности и препятствия.

„Справедливост“ показва положителни промени в живота в случай, че Телецът бъде честен с хората около тях. Според този Аркан постигането на желаното чрез измама е изпълнено с големи проблеми в близко бъдеще. В средата на седмицата е важно да се спазват общоприетите правила, за да се изключат досадни грешки.

Картата „Lovers“ говори за избор, благодарение на който ще бъде възможно да се премести от „мъртвия център“. Телецът трябва да вземе важно решение и е възможно за това да се наложи да се пожертва нещо. По отношение на работата, тази карта може да означава дългоочаквана ваканция, преди която трябва да изпълните задълженията си, жертвайки лично време.

Близнаци

На картата „Справедливост“ Близнаците ще могат да решават дела, свързани със съдебни спорове и възстановяване на честно име. Според тази Аркана нарушителите винаги получават заслуженото, което означава, че не трябва да се притеснявате за изхода от ситуацията. Що се отнася до личния живот, този Аркан говори за необходимостта да бъдем честни с партньора, за да избегнем конфликтни ситуации.

„Император“ показва възможността да се заеме с отдавна планирани дела. Близнаците най-после ще могат да реализират всичко, което е било в мечтите им. За тази Аркана е важно да осъзнаете цялата отговорност и да не работите „небрежно“, за да избегнете грешки и неточности.

„Глупак“ говори за необходимостта да продължим да се движим напред, дори ако не е ясно какви събития очакват зад първия ъгъл. Близнаците могат да разчитат на съдбата и да се доверят на интуицията си, което определено ще помогне за вземането на правилното решение.

Рак

В началото на месеца Раците на картата „Колесница“ ще имат късмет по въпроси, свързани с работата. В тази карта трудностите се преодоляват лесно и пред вас се откриват примамливи перспективи. Не са изключени командировките, благодарение на които ще бъде възможно да се подобри финансовото състояние и да се кандидатства за добра позиция.

„Глупак“ говори за късмет, който ще се случи случайно. Раците трябва да се доверят на интуицията си и да следват сърцето си. Така те могат да постигнат каквото си искат, а също така да намерят начин да преодолеят игриво игриво. Съветът на тази карта е да не се закачате за стандартни решения и да сте отворени за нови знания.

„Колелото на късмета“ казва, че в живота на Раците ще има събития, които са отражение на решенията, взети в близкото минало. Всичко, което се случва, ще бъде естествено, така че не трябва да бързате с нещата и да се плашите. Дори поредица от проблеми да се мръщи, те скоро ще приключат.

Лъв

С картата на влюбените Лъвове трябва да вземе важно решение в началото на седмицата, което да гарантира щастливо бъдеще. Съветът на тази карта е да се доверите на себе си и да се вслушате в мненията на наистина знаещи хора, които могат да ви кажат правилната посока.

Според картата „Справедливост“ егоизмът и желанието за постигане на цел чрез измама ще се превърнат в неприятности за Лъвовете. Тези, които не искат да получат заслуженото в бъдеще, трябва да изберат пътя на отговорност и честност, така че да очакват само нови победи и успехи, а не трудности и непреодолими препятствия.

„Слънцето“ символизира победа и награда за предишни усилия. Този Аркан също показва добро време, когато можете да започнете да въплъщавате смели планове. В края на седмицата Лъвовете ще могат да избират: да отидат на кратка ваканция или да започнат нов бизнес, който ще донесе добри дивиденти в бъдеще.

 

Дева

Началото на март ще бъде доста интензивно за Девите. Въпреки факта, че картата „Влюбени“ най-често показва приятна промяна в личните отношения, намиране на истинска любов или прекратяване на разногласие при двойки, това се предшества от важен избор. Девите ще трябва да намерят компромис или да се откажат от нещо в полза на благосъстоянието.

Според картата „Дявол“ Девите ще се изправят срещу „вътрешни демони“, които ще ги провокират да изоставят основните си дела в полза на безделието или отдаването на лоши навици. Те могат не само да доведат до задънена улица, но и да лишат част от спестяванията, поради което в средата на седмицата Девите ще трябва да развият воля и да не се поддават на изкушения.

„Иерофантът“ говори за сръчност и дори малко хитрост, която ще ви помогне да постигнете това, което искате, без много усилия. Според тази Аркана Девите могат да заемат лидерска позиция и да водят екипа си до успех. Тук става въпрос не само за бизнес сферата, но и за личния живот.

Везни

Везните в началото на март ще трябва да „отработят“ грешките от предходните зимни месеци, използвайки картата „Колелото на късмета“. Според тази Аркана отговорните и целенасочени хора получават дългоочаквана награда и тези, които се отказват от задълженията си или са допуснали грешки, ще трябва да се сблъскат с трудности.

„Отшелникът“ говори за необходимостта от „забавяне“, за да се прецени отново силата, която ще е необходима за планираните дела. Картата говори за благоприятно време, когато става възможно да се премахнат грешките и да се избере точно пътят, който ще доведе до мечта.

„Магьосникът“ показва свободата на избора, когато Везните могат да изберат всяка посока и без съмнение да поемат предвидените дела. Този Аркан символизира успеха, но за него трябва да работите честно и да не се разсейвате от второстепенни задачи.

Скорпион

„Йерофантът“ указва на Скорпионите възможността да получат помощ или ценни съвети от мъдър наставник или човек с власт. Според тази Аркана мъдрите и балансирани решения със сигурност ще доведат до отлични резултати, така че в началото на март не бива да бързате и да разчитате единствено на себе си.

„Смърт“ предполага, че в средата на седмицата Скорпионите чакат нов етап от живота, когато е време да сложат край на един бизнес и да започнат друг. Този Аркан може да означава началото на нов проект, връзка, преместване в друг град или дълго бизнес пътуване.

„Отшелникът“ показва периода, когато има възможност да се поправят грешките от миналото и по този начин да се промени съдбата към по-добро. Уикенд почивка ще е необходима за тези, които не са успели да затворят вратите на миналото поради недовършен бизнес.

Стрелец

За Стрелец март ще започне с картата Дявол. На този Аркан си струва да проявите смелост, за да преодолеете житейските изпитания и възможните изкушения. Възможно е да си откажете прекомерни разходи, за да избегнете финансови затруднения в бъдеще.

На картата „Отшелник“ Стрелецът трябва да си вземе почивка, за да обмисли отново своето решение. Бързането може да доведе до неочаквани последици, което означава, че трудностите могат да бъдат премахнати, ако прецените силните си страни и се уверите, че избраният случай ще бъде на рамото.

„Колесница“ говори за предстоящ успех, но е твърде рано Стрелецът да се отпусне. По пътя могат да се появят трудности и препятствия, които трябва да бъдат преодолени, за да се получи заслужената награда. Възможно е Стрелецът да се наложи да сменя тактиката си повече от веднъж, както и да разчита на интуицията, за да избегне големи провали.

 

Козирог

„Звезда“ показва на Козирозите, че небето ги облагодетелства, което означава, че няма да е трудно да се постигне успех. Вътрешният глас ще ви подскаже правилната посока, а също така ще ви помогне да избегнете неприятни срещи с недоброжелатели.

„Влюбени“ е карта за избор и Козирозите ще трябва да го направят дори в ущърб на нещо. Възможно е да им се наложи да се откажат от желанието да си вземат почивен ден за известно време, за да завършат един важен въпрос. Що се отнася до личния живот, картата показва необходимостта от намиране на компромисни решения, които да помогнат за предотвратяване на конфликти.

„Умереност“ предполага, че през уикенда Козирозите ще могат да установят връзки с любими хора, както и да разрешават конфликтни ситуации на работа или в друг екип. Основният съвет на тази карта е да постигнете вътрешен баланс, така че суровите твърдения на завистници да не предизвикват разрушителни емоции в отговор.

Водолей

„Луна“ показва способността за преодоляване на страховете и страха от неизвестното, които пречат на изпълнението на дълго заветни планове. Аркан казва, че първата стъпка ще бъде най-важният тест и трябва да се направи, ако Водолеят не иска да продължи да „скита в тъмнина” без възможност да осъзнае какво е важно.

„Йерофантът“ говори за възможността да се срещнете с човек, който ще ви помогне да разрешите сериозни проблеми или ще ви придружи до самия финален ред. Водолеят не трябва да отказва предлаганата помощ, за да постигне успех възможно най-бързо и да избегне неприятности по пътя.

„Решение“ показва благоприятно време, когато човек може безопасно да се заеме с решаването на сериозни проблеми. Според тази Аркана ще бъде много по-лесно да преодолеете трудностите, ако действате честно, без да се опитвате да заблуждавате околната среда и себе си.

Риби

„Умереността“ предполага, че в живота на Рибите е настъпил период, когато те просто се нуждаят от топла, приятелска атмосфера. Близки хора ще помогнат да се отървете от стреса, което е важно в началото на пролетта. Нерешителността, както и страхът от започване на нов бизнес ще се „изпарят“, ако Рибите доверят притесненията си на семейството и приятелите си.

„Имаператор“ е карта на мъдростта и силата. На Рибите може да се предложи изкусителна позиция и те трябва да покажат най-добрата си страна, за да спечелят доверие. Взетите решения трябва да бъдат балансирани, така че в бъдеще да има само възходи без неприятни гафове.

Картата на смъртта показва необходимостта да бъдете подготвени за драстични промени в живота. Те могат да разклатят и да променят коренно мирогледа. Промяната е необходима, за да започне нов етап в живота. За Рибите това ще бъде необходим процес, който е необходим, за да се отърве от всичко ненужно.

Шефът на Moderna смрази всички с прогнозата си за COVID-19Генералният директор на компанията Moderna Стефан Бансел е заявил, че „вирусът ще съществува вечно“,…Jan 19 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!