Таропрогнозата за седмицата от 27 септември до 3 октомври 2021 г.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен
Арканата „Звезда“ обещава на Овена положителен старт на седмицата. С тази карта, за да постигнете успех, е важно да следвате избрания път и да не бързате, за да не пропуснете значителни дреболии, от които ще се оформят по -нататъшни победи.

Фатални жени разбили живота на Асен Василев / СНИМКИ Свободно е сърцето на бившия финансов министър Асен Василев. Новоизлюпеният партиец, който заедно с…Sep 26 2021vijti.com

Овенът ще трябва да затвори вратите на миналото, за да започне нов етап, изпълнен с нови победи. Арканата посочва  подхода на положителните промени , които не трябва да се изоставят, като се придържат към остарели идеи.

Телец
Картата „Луна“ призовава Телеца да не губи бдителност. В началото на седмицата могат да възникнат съмнения, които трябва да бъдат преодолени. Картата призовава да не се вярва на слухове, за да се изключат проблеми.

 Телецът ще може да се освободи от проблеми, ако вярва в себе си и върви към целта си, но в същото време няма да прибързва с нещата.

 Според тази Аркана в края на седмицата по пътя им ще се появят изкушения, на които трябва да се устои. Телецът трябва да бъде уверен и да избере пътя към светлината.

Близнаци

Картата „Звезда“ казва на Близнаци, че няма проблеми, което означава, че можете спокойно да се включите в планирани дейности и да вървите към целта си. Според тази карта Близнаците ще почувстват подкрепа отгоре и ще могат да привлекат помощта на ангел пазител .

Картата  обещава на Близнаците триумфа на справедливостта, но за това те трябва да действат честно. Отговорността и мъдрите решения ще доведат до нови успехи, както и ще помогнат за спечелването на добра репутация.

Рак

Арканата „Луна“ призовава Раците да се борят със съмнения и тревожност , което ще затрудни привличането на положителни събития. В началото на седмицата е важно да се откажете от мислите, които се забавят и пречат на вземането на правилни решения.

Картата говори за нови възможности и Раците ще могат да напредват в бизнес среда, ако се вслушат в гласа на разума и мъдро управляват собствената си съдба, без да разчитат на спекулации и слухове.

Лъв

Арканата „Глупак“ предупреждава Лъв, че необмислените действия, извършени в началото на седмицата, ще бъдат пагубни. Картата призовава Лъва към мъдрост и внимание, за да не пропусне значими моменти и да не се спъне.

Лъвът ще трябва да намери причина да се справи с трудностите възможно най -скоро и да продължи пътя към успеха.

Благодарение на интуицията ще можете да избегнете грешки и да сте на правилното място навреме. Арканата показва успешно разрешаване на проблеми, ако не бързате.

Дева

Девите в началото на седмицата с картата „Магьосник“ трябва да бъдат активни, за да излязат от сянката на конкурентите и да не пропуснат шанса им да привлекат успех. В същото време е важно да внимавате, за да не надценявате силните си страни и да не отидете в задънена улица.

Арканата посочва нови възможности, което означава, че след празнуване на триумфа Девите ще могат да покоряват нови върхове.

 Съветът на картата е да не се опитва да влияе на събитията и да разчита на съдбата. В същото време Девите не трябва да губят бдителността си, за да не пропуснат щастливите знаци на съдбата .

Везни

С картата „Йерофант“ Везните ще могат да се учат от опита на мъдри ментори и да прилагат придобитите знания на практика. Арканата посочва необходимостта да се даде приоритет, за да завърши работата навреме и да получи достойна награда.

Арканата описва ситуация, в която Везните могат да се заблудят, ако са небрежни относно случващото се в живота. Съветът на картата е да не губите бдителност, за да изключите грешки.

Скорпион

Картата „Колесницата“ насърчава Скорпионите да бъдат упорити и усърдни, за да преодолеят временните трудности . Арканата посочва възможността за разрешаване на трудности, включително финансови, ако предприемете отговорен подход за решаване на проблеми и бъдете отговорни.

Животът на Скорпионите претърпява трансформация и няма смисъл да се съпротивлявате на това. Старото винаги се заменя с новото и е дошъл моментът да се доверим на съдбата, приемайки нейните дарове.

Стрелец

Арканата „Светът“ обещава на Стрелеца нови успехи и победи.

С тази карта пътят е избран правилно и е важно да вървите по него с достойнство, да вземате мъдри решения и да подавате ръка за помощ на тези, които се нуждаят от подкрепа.

Оформлението предупреждава, че необмислените действия ще доведат Стрелец до срив на плановете. С тази Аркана човек не трябва да губи бдителност, дори ако нещата напредват без проблеми.

Козирог

С картата „Висша жрица“ Козирозите не могат да разчитат на случайността. В началото на седмицата могат да възникнат съмнения, които не могат да бъдат пренебрегнати: бдителността и доверието в интуицията ще ви помогнат да намерите правилния път към нови победи.

 Козирозите трябва да спрат за известно време, за да преценят случващото се, да помислят за по -нататъшни стъпки и да определят приоритети. Тази тактика ще помогне да се избегнат досадни гафове на ръба на победата.

Победата ще бъде лесна, ако бъдете внимателни и  останете в хармония със себе си и външния свят. Активността и отговорността ще ви помогнат бързо да постигнете целта си.

Водолей

Според картата „Умереност“, Водолеят не трябва да започва седмицата с натиск. Събитията ще се развиват бавно и Водолеите ще могат да оценят случващото се, да вземат правилните решения без бързане и лесно да постигнат това, което е било в плановете.

Арканата показва неизбежните промени, когато Водолеят ще бъде на прага на нови събития. С тази карта трябва да вземате независими решения, разчитайки само на себе си.

Риби

В началото на седмицата Рибите с картата „Дяволът“ трябва да бъдат бдителни. Тя показва опити за измама или самозаблуда, които ще се намесят, което означава, че Рибите трябва да останат бдителни.

Рибите ще получат подкрепа от мъдри ментори, което означава, че ще могат да преодолеят трудностите без никакви проблеми. Съветът на Арканата е да се даде приоритет, за да се свършат нещата навреме.

Картата посочва, че Рибите ще могат да поемат контрола над съдбата в свои ръце, ако престанат да се измъчват от съмнения и не се страхуват да поемат отговорност в свои ръце.

10 фатални грешки в меренето на кръвноХората често правят грешки, когато измерват собственoто си кръвно, но дори и малките неточности мога…Feb 22 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!