Седмичен хороскоп на Павел Глоба за периода от 7 до 13 февруари- Близнаци-Обнадеждаваща прогноза за тази седмица

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен (21 март – 19 април)
Представителите на тази зодия ще бъдат на върха на активността, всякакви планове ще бъдат лесно изпълнени. В края на седмицата има смисъл да помислите за качествена почивка, за да посрещнете работния понеделник с нова сила.

Телец (20 април – 20 май)
Тази седмица е по-добре да минете без нови познанства. Според Павел Глоба от непознат човек има голяма вероятност да навреди на личния живот на Телец. Също така е по-добре да минете без нови бизнес контакти тази седмица.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Обнадеждаваща прогноза за тази седмица за всички представители на зодия Близнаци. Особено късметлии в областта на бизнес преговорите и финансите.

Рак (22 юни – 22 юли)

Тази седмица Раците в личните отношения ще обърнат всичко към по-добро. Късметът ще се усмихне на самотните и те ще могат да намерят своята сродна душа, а семейните двойки ще имат период на пълно взаимно разбирателство. Трябва да се обърне внимание на здравето си, особено на сърцето и нервната система.

Какво да очакваме от 7 до 13 февруари Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Лъв (23 юли – 22 август)

Подопечникът на елемента Огън ще може да се наслади на хубавите дни тази седмица – така ще бъдат разположени звездите и ще пожелаят тотема на идващата година. Благоприятният момент за Лъв трябва да се използва колкото е възможно повече, като се оставят настрана задачи, които не са от особено значение.

Дева (23 август – 22 септември)

Прагматичната Дева често може да действа противно на себе си. За да постигнат целта си, има смисъл представител на тази зодия да се доверява повече на интуицията и вътрешния си глас. Тази седмица те ще бъдат максимално остри и ще могат да подскажат правилното решение дори и в най-трудната ситуация.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Астрологът препоръчва тази зодия, за да се подготви за кардинални промени от 7 до 13 февруари. И само Везните решават какво ще изберат – да установят лични отношения или да се погрижат за кариера. Преди да предприемете действия, Павел Глоба препоръчва да обмислите добре нещата.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Представителите на тази зодия ще отделят седмица на промени в личните отношения. Важно е самотните и семейните Скорпиони да се настроят на романтична вълна и тогава ще постигнат всичко, което искат.

Препоръки от Павел Глоба за Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Тази седмица Стрелец очаква активна и продуктивна дейност. Той, както се казва, ще бъде затрупан от работа, така че не дишайте. Но резултатът, тоест материалната награда за свършената работа, Стрелецът ще бъде много доволен.

Козирог (22 декември – 19 януари)

От 7 до 13 февруари астрологът препоръчва на представителите на зодия Козирог да се уверят, че натоварването е по силите им. Не се заемайте със задачи, които очевидно са невъзможни за изпълнение. С цялата способност да работи Козирог, той не трябва да надценява собствените си възможности.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Последователността на действията е най-важната за представителите на тази зодия тази седмица. Павел Глоба призовава за постепенно решаване на всички възникнали проблеми. Приоритетът е важен и ако се заемете с всичко наведнъж, не можете да се справите с нито един от тях.

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите тази седмица трябва да бъдат изключително внимателни. Не трябва да поемате никакви начинания. По-добре е да прекарате тази седмица във ваканция, ако е възможно. През цялото това време астрологът препоръчва да се посветите на семейството и близките си.

Седмичен хороскоп за периода от 6 до 12 декември-РИБИ Много добър късмет, ОВЕН Нова професионална цел За Овните се очертават нови цялостни предизвикателства, а за Телците етапът е много зает. За Близна…Dec 5 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!