Прогноза таро за април- Везните могат да сбъднат мечтите си, Риби-Печелите авторитет и привличате успех,

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен
Началото на април в Овен ще се проведе под егидата на картата „Магьосник“. Картата символизира постоянството и решителността, необходими за завършване на текущите дела. За да успее Овенът, е важно да се намери баланс между съзнанието и подсъзнанието, като се използват както аргументите на разума, така и интуицията, за да не се обърка.

Журналист: Защо държавата плаща за прибирането на тялото на Скатов, нали си има спонсори?Правителствено решение – да прибере тялото на алпиниста Атанас Скатов. Добре, но той е имал спонсор,…Feb 11 2021vijti.com

В средата на месеца, използвайки картата Йерофант, Овенът ще може да създава нови приятели, както и да придобива полезни бизнес контакти. Картата обещава успех, ако Овенът бъде внимателен и няма да жертва ценно време заради моментните прищевки.

На картата „Справедливост“ в края на април Овенът ще получи награда или порицание – всичко ще зависи от действия в близкото минало. Честността и благоприличието ще гарантират нов успех , а опитите за измама ще доведат до проблеми.

Телец

Картата „Мир“ обещава на Телеца чудесно начало на април. На тази карта ситуацията става по-ясна, има възможност да намерим мир и увереност, да се отървем от всичко остаряло и да разчистим пътя за нови успехи.

Според картата „Луна“ Телецът може да стане жертва на слухове и спекулации, което ще създаде големи неудобства. Съветът на картата е да не вярвате на всичко казано, а да проверявате независимо точността на думите, за да не се забиете.

„Магът“ в оформлението обещава рязък старт и обещаващи възможности. Телецът ще може да достигне ново ниво, както в бизнеса, така и в личния живот, ако се вслушат в себе си и тръгнат по пътя, който ще доведе до лично щастие.

Близнаци

Картата „Справедливост“ отваря април и призовава Близнаците да поръчат. Според тази Aркана успехът няма да ви накара да чакате, ако действате честно, не се опитвайте да правите пряк път или да мамите, забравяйки за честта и достойнството.

„Колесница“ в оформлението – карта с активни действия. Арканът посочва на Близнаците, че имат необходимите знания и умения, за да постигнат целта си  – остава само да направят крачка в щастливото бъдеще.

Арканът „Глупак“ призовава за бдителност. Близнаците в края на април могат да се отпуснат, виждайки, че нещата вървят нагоре, но това поведение може да доведе до непоправими грешки. Съветът на картата е да не се заблуждавате и да не се забивате поради небрежност.

Рак

Aрканът „Свят“ казва, че Раците ще могат да преодолеят своите слабости и да постигнат абсолютна хармония. Според тази карта април ще започне с  придобиването на щастие , завършването на трудностите и началото на нов път, изпълнен с положителни събития.

Картата „Слънце“ обещава на Раците постигането на следващата им цел и достойна награда за труда им. Арканът говори за време, когато всеки ден носи радост, появяват се сили за нови успехи и движение напред.

Според картата на императрицата Раците ще могат да завършат април с положителна нотка. Картата говори за способността да разчитате на съдбата и да оставите събитията да се случат. Липсата на бързина ще ви позволи да стигнете до дългоочаквания резултат навреме.

Лъв

Април ще започне с карта „Съждение“, която информира Лъва за  края на период на трудност или застой. Арканът обещава освобождение и дългоочакван пробив, когато можете спокойно да се захванете за работа.

„Обесен“ в оформлението е карта, която призовава Лъв да не се отчайва, ако някои от случаите не продължат напред. В тази ситуация е най-добре да преминете към друга дейност, за да не губите време.

На картата „Висока Жрица“ Лъв ще се нуждае от способността да чака и да не бърза със заключенията. Положителният аркан говори за успех, но в случай, че Лъвовете се откажат от рискован бизнес и не продължават да правят външно мнение.

Дева

Arcanum „Умереност“ за Девите е карта, която призовава всичко да бъде спокойно и спокойно. Избраният от Девите път ще доведе до успех, ако не се вълнувате и не извършвате необмислени действия.

„Отшелник“ в оформлението е карта, показваща принудителна изолация. Според тази Аркана Девите ще могат да избират време за размисъл и почивка, за да попълнят енергийните си запаси и да получат сила за решителни действия.

Арканът „Магьосник“ насърчава Дева да поеме инициативата в свои ръце, за да постигне нови успехи. На тази карта е важно да намерите баланс между чувствата и разума, за да не сгрешите и да не станете заложници на късогледството си.

Везни

Картата Сила се отваря през април и Везните могат да я използват, за да сбъднат мечтите си. На тази карта е важно да поддържате оптимистично отношение и да отделяте енергия в спокоен канал, за да постигнете резултати навреме.

Везните не могат да бързат с картата на Върховната жрица. Арканът ви насърчава да изчакате и да се доверите на вътрешния си глас. Интуицията ще ви каже кога да се хванете, за да намерите щастие.

Аркан „Отшелникът“ говори за необходимостта от почивка, за да коригира отново плановете и да разбере какво всъщност трябва да се направи, за да се намери щастие. В края на април Везните ще имат възможност да намерят отговори на вълнуващи въпроси и да завършат месеца успешно.

Скорпион

Картата за сила насърчава Скорпионите да започнат април с решителни действия. На тази карта успехът няма да очаква дълго, ако не изключите избрания път и преодолеете временни препятствия.

Картата „Кула“ призовава Скорпион да се сбогуват със старите навици. Според тази Аркана положителните промени ще оживеят , ако сте готови за тях и смело погледнете в бъдещето.

На картата „Модерация“ нещата ще се развиват доста бавно и Скорпионите ще имат нужда от издръжливост, за да не извършват необмислени действия. Разчитайки на съдбата, ще можете да се справите с всякакви трудности.

Стрелец

Картата „Луна“ показва несигурност и страхове, които пречат на Стрелеца да привлече положителни промени в живота . Съветът на картата е да се борите за вашето благосъстояние и да се изправяте пред опасност без колебание. При проверка много от страховете ще се окажат неоснователни.

Картата Йерофант насърчава Стрелеца да намери сили да се откаже от празното свободно време и да прави наистина важни неща. Средата на месеца ще бъде идеалното време да постигнете целите си.

В края на месеца Стрелцец ще има възможност да се освободи от наложени стереотипи. Картата „Магьосник“ казва, че вземането на независими решения и избирането на собствен път ще доведе до шеметен успех.

Козирог

Според картата „Слънце“ Козирозите ще могат да започнат април с почивка, за да натрупат сили или да реализират амбициозни планове, за които преди това им липсваше решителност. Картата говори за времето, когато някакви препятствия ще бъдат на рамото и нищо лошо няма да се случи в живота.

Аркан „Магьосник“ призовава Козирозите да спрат да мислят в стереотипи и да следват пътя на мнозинството. В средата на април ще има възможност да намерите свой собствен път , който не само ще донесе удоволствие, но и ще доведе до ново ниво на живот.

„Сила“ в оформлението е карта, която призовава Козирозите да вземат решение за важни промени в живота. Аркан казва, че Козирозите ще могат да преодолеят всякакви препятствия, ако не се страхуват от отговорност и иновации.

Водолей

Картата“Колелото на късмета“ предвещава промяна. Водолеите трябва да бъдат подготвени за живота да вземат остър завой. В такава ситуация е важно да не се спъваме, затова си струва да оставим всичко както е и да оставим събитията да се случат, за да вземем по-късно юздите в свои ръце.

На картата „Свят“ ситуацията става по-ясна и Водолеят ще може да види перспективата. Картатаобещава спокойно време, когато неприятностите изчезнат и в живота започне ярка ивица, пълна с приятни промени и новини.

„Кула“ в оформлението е карта, показваща необходимостта от сбогуване със стереотипите. В края на април Водолеите ще трябва да се откажат от остарелите планове и идеи, за да оживеят положителни промени.

Риби

„Императорът“ в оформлението в началото на април призовава Рибите да поемат отговорност в свои ръце и да не бъдат потискани. На тази карта има възможност да спечелите авторитет и да привлечете успех, ако работите упорито и действате честно.

Картата „Мир“ казва, че Рибите ще могат да прекосят ивицата неуспехи и да внесат необходимите промени в живота, както и да изпълнят заветните си желания. Важно е само да се настроите на вълната на успеха и да не позволявате на никой да се намесва във вашите планове.

Според картата „Кула“ е важно Рибите да се отърват от всичко, което пречи на развитието. Това могат да бъдат лоши навици, остарели планове и стереотипно мислене. Разширявайки рамката, Рибите ще могат да постигат нови успехи.

Ето кои политици и звезди прибират рекордни пенсииНа фона на хилядите бедстващи пенсионери в България, които получават скромни, а някои мизерни пари з…Mar 15 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!