Предстои астрономичен ФЕНОМЕН, който ще се повтори чак през 2188 г.! Ще донесе голямо щастие на една зодия:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Юпитер и Нептун се срещат  на всеки 12 години, а в знака на Риби в същото време това се случва много рядко – следващия път ще е чак през 2188 година.

Феноменът Божидар Караджов направи ексклузивна прогноза за войната в Украйна Светът се стресна от този развой на събитията и вече смята, че третата световна война чука на врата…Feb 25 2022vijti.com

Целият април ще бъде благоприятен за нас, а 12 април ще бъде особено щастлив. Следващия месец Юпитер ще бъде в Риби и ще направи връзка с Нептун.

Юпитер и Нептун ще запазят тази позиция в продължение на месеци, но ще бъдат в идеална позиция на 12 април.

Този момент ще бъде уникален с това, че тези две планети няма да се съберат отново в Риби през следващите 166 години. Следващия път това ще се случи през 2188 година.

Какво се случва, когато Юпитер и Нептун се сближат и как ще се отрази това на всички знаци на зодиака?

зодия Риби

Този духовен космически съюз има потенциала да поеме всички знаци на хороскопа и да донесе късмет, особено на тези, които са в зодиакалния знак Риби. Също така този астрофеномен носи разширяване на творенията, добра комуникация и духовно израстване.

В астрологията Юпитер е планетата на щастието, философията и прогреса, а Нептун е планетата на мечтите и илюзиите.

Този период е чудесен за нови идеи, отдайте се на мислите си и работете върху реализирането на мечтите си. Хората, които са свързани с изкуството, ще изпитат успех и прилив на вдъхновение, което определено трябва да използват.

планета с пръстени

Ако сте необвързани, дайте шанс на някого, за когото не сте сигурни, че е точният човек за вас. През този период са често срещани нови любови и познанства, които могат да продължат цял ​​живот.

Въпреки това, бъдете внимателни! Като се има предвид, че Нептун е планета на мечти и илюзии, има възможност да фантазирате твърде много и да отлетите от реални цели и възможности. Вярвайте в себе си и в мислите си, но винаги имайте доза бдителност за това, което правите.

Пръстите ще си оближете с тази феноменално вкусна закуска, която става за минуткаВсички знаем, че закуската е най-важното ядене за деня. Тя ни зарежда с енергия, а и ако хапване ред…Jan 1 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!