Никога не спорете с тези зодии, ако искате да спасите кожата си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ако наистина искате да спасите кожата си, опитайте се да избегнете конфронтацията със следните зодиакални знаци.
Овен
Овенът е готов да защити позицията си до победоносен край. Той ще е нащрек, докато ентусиазмът се подхранва от гордост и агресия. Щом започнете да спорите с Овен, той приема, че се опитвате да го обидите. Няма се спре, пред нищо, за да ви стъпче.
Овенът е високо интелигентен и никога не избира честния начин да се състезава. Благодарение на своята природа, няма да спре, докато не спечели безусловна победа над опонента.
Няма нужда да се опитвайте да спорите с представител на зодия Овен. Дори не става въпрос, дали сте прав или не. Победата му е в кърпа вързана.
Везни
Звездите са категорични: Тези зодии ги чака нещо много хубаво, напълно обръщат съдбата си през втората половина на августПрез август 2019 г. представителите на някои зодиакални знаци ще имат късмет. Август е месец, благоп…Aug 19 2019vijti.com

Кой би си помислил, че Везните, с манията си за хармония и изключителен самоконтрол, ще бъдат в този списък. Ако веднъж сте се опитали да спорите с Везни, сигурно сте усетили присъщото им пасивно-агресивно поведение. С лека усмивка на лицето, те ще ви победят.
В резултат на всеки спор с Везни, няма да сте удовлетворени от развръзката. Всичко, което сте искали да предадете, е не само противоречащо на позицията, но и на здравия разум. Сякаш спорите със стена, която в крайна сметка печели всеки спор. Везните няма да се кълнат, за да ви уверят в тезата си. Те просто ще гледат, кимат с глава и ще се усмихват, без да правят, каквото и да било.

Лъв
Лъвът е егоист, който възприема всяка кавга като въпрос на чест. Винаги е уверен, че е прав. В спор с представител на зодия лъв, очаквайте аргументът да се развие по напълно непредсказуем сценарий. Лъвът има склонност да манипулира думите на опонента си, карайки го да се чувства като истински глупак.
Всичко, което казва отсрещната страна се възприема автоматично за невярно. Те са уверени, че съществува единствената истинска гледна точка и тя е тяхната.

Дева
Представителите на тази зодия от Зодиака са перфекционисти. Те възприемат за идеал само своята истина. Тази истина може да няма нищо общо с реалността и особено с вашата реалност. Девите винаги имат какво да кажат. Те няма да се изгубят в ситуации, когато от тях се изисква горчивата истина.
Едва ли ще искате да спорите с Девата, защото може да се оплетете. Единственото, което може да направите, ако попаднете в спор с Дева е да кимнете с глава, да се усмихнете. Така болезнено ще изчакате момента, когато най-накрая всичко ще приключи.

Близнаци
В спор, Близнаците винаги се държат така, че сякаш искат да ви спасят. Те се придържат към позицията, че са тук и сега, само за да правят добро и да не обиждат никого. Освен, разбира се, когато не сте съгласни с тях. Те не спорят с вас. Те ви спасяват. Основната им цел е да „загреете“. Близнаците знаят всичко най-добре и именно тази позиция може да вбеси всеки, попаднал в спор с тях.
Те винаги знаят кое е най-доброто за вас и не приемат чужди версии в това отношение. Близнаците не се интересуват от вашата гледна точка. Те по всякакъв начин се опитват ви да убедят, да приемете единственото истинско, а именно тяхното твърдение.
Източник: iwoman

Най-големите лигли сред зодиите: Ще ви вземат акълаИма хора, които обожават да харчат парите си единствено и само за себе си. Те просто обичат за си уг…Aug 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!