Най-щастливите зодии през месец август: Звездите са ни подготвили куп изненади

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен
През този месец трябва да направите всичко възможно, за да изпълните поети задължения. Може да намерите много причини за отлагане, но всички те ще ви излязат през носа. През първата част на месеца ще имате възможността да се докажете, като сериозен човек, на който може да се разчита. Ако сте в почивка, не се колебайте да посещавате нови места и да трупате нови впечатления. Бъдете отговорни към здравето си. Веселбата често е съпроводена с алкохол, но в близост до вода комбинацията може да е опасна. В средата на месеца може да се срещнете с непозната за вас философия, която да ви заинтригува сериозно. Бъдете аналитични, но и критични. Последните дни на август се отдайте на заслужена почивка. Сега може да комбинирате планина и море. Позволете си повече свобода. Напълно сте си я заслужили.
6 зодии ще се радват на неочаквани финансови печалби през есентаЕдва ли има човек, който да не иска да знае какви изненади му е приготвила съдбата. Разбира се всеки…Jul 28 2019vijti.com

Телец
Този месец може да реализирате сериозни печалби. Докато останалите са се отдали на мързелуване и почивка ще успеете да хванете момент, в който да спечелите сериозни позиции. Най-важното е да не страдате от никакви скрупули и да изиграете картите си по най-добрия начин. Много от вас ще имат и възможността да се преместят на ръководна позиция. Други ще получат примамливо предложение за нова работа. Преценете добре преимуществата. Не забравяйте и за това, че каквото и да работите ще имате нужда от време за себе си. Втората част на месеца е време, в което да обърнете повече внимание на личния ви живот. Занемарили сте важни отношения и ако не се погрижите скоро може да усетите липсата им.

Близнаци
Това е месец, в който да наблегнете на развитието ви. Няма нищо срамно в това да започнете курс, ако ви се учи. Вие сте господар на времето си и не трябва да се притеснявате какво би казал един или друг за това, което правите. Бъдете различни, това е рядкост в днешно време. В първата седмица на август може да се сблъскате със здравословен проблем. Свържете се със специалист и не пренебрегвайте препоръките му. В средата на месеца е добре да отделите цялото си внимание на семейството. Ще имате незабравими спомени. Края на месеца посветете на вас и на желанията ви. Това е време, в което ще може да направите много за себе си. Използвайте го максимално, защото скоро друга такава възможност няма да имате.

Рак
През този месец ще бъдете затрупани от любов. Обичайте и се оставете да бъдете обичани. Сега в живота ви настъпва нов период, в който ще имате незабравими спомени, но и ще градите основите на вашето бъдеще. Вашата прозорливост и кураж ще ви помогнат да изградите истински и ценни отношения, които да са ви опора в живота. В средата на месеца ще получите добра новина, свързана с наследство. Периодът е добър за финансови операции, може да очаквате постъпления. В края на периода не се колебайте да бъдете честни с близките ви и себе си. Очаква ви разрешаването на сериозен семеен въпрос, свързан с по-възрастни роднини.

Лъв
Това е месец, в който трябва да се преборите с вашите притеснения. Колкото повече ги мислите, толкова повече ще ви притесняват. Истината е, че всичко има своето решение и разрешение, но това става, когато сме напълно отпуснати. Намерете време да прекарате няколко дни напълно откъснати от обичайната ви обстановка. Това ще ви даде великолепни идеи, но най-вече ще ви даде необходимото разтоварване. В средата на месеца е добро време за това да помислите как да направите голямо семейно събиране. Ще имате нужда да усетите силата на взаимността. Подкрепата от най-близките ще ви даде необходимия кураж. Помнете, че най-тъмно е преди съмване. Последните дни на август ще ви дарят с необходимия оптимизъм и кураж, за да продължите и довършите важните започнати дела.

Дева
Това е месец, в който ще може да осъществите ваши отдавна бленувани желания. Периодът е спокоен, повечето хора са в почивка и това ще ви помогне да се работите по-уверено. Не пропускайте това време, за да подредите нещата така, както вие бихте искали. Мнозина от вас може да сменят местоработата или дори местожителството. Заложете на устойчивостта и спокойствието. Това са нещата, които днес са безценни. Средата на месеца е подходящо време да почивка и възстановяване на силите и вярата ви в живота и хората. Необвързаните представители на знака ги очаква романтично приключение. В края на месеца е добро време за семейните представители на знака да помислят за попълнение в семейството.

Везни
През този месец заложете на сигурността. Каквото и да правите мислете две крачки напред. Нека не ви притеснява какво ще си кажат другите. Все пак се опитайте да оставите по-голяма част от действията ви в тайна. Това се отнася, както за личния, така и за професионалния ви живот. Началото на месец е добро време за активни професионални действия. Втората част или края на месеца е най-доброто време за почивка. Не търсете нови дестинации. Сега имате нужда от уседналост и сигурност. Ако все пак решите да експериментирате – бъдете сигурни,че имате информация за условията, достатъчно пари и връзка с човек, който може да ви съдейства в случай, че имате нужда от помощ.

Скорпион
Този месец е на теория е отпускарски и вие не трябва да правите изключение. Отделете максимално време за почивка, пътуване, промяна, развлечения. Сега може да направите всичко, което искате. Най-добре, разбира се е с приятели, така че съгласувайте времето си с тях. Понякога ще изскачат забравени обиди или весели случки от миналото. Каквото и да излезе наяве – отдайте му нужното уважение като част от миналото и нищо повече. Вече сте направили, каквото е могло и сега само може да се наслаждавате на натрупаните знания и опит. Опитайте се да проявите мъдрост в отношения, които някой ще си опита да възроди. Вече имате мъдростта от миналото и сега вече би било жалко да допускате едни и същи грешки. В края на месеца си подарете няколко дни, в които ще правите всичко по ваш вкус. Тогава може да се случи и чудото на любовта за вас.

Стрелец
През този месец не спирайте движението си напред. Въпреки че това е месец за почивка вие може да постигнете много в развитието си. Не си мислете, че ще е загуба на време, ако решите да прекарате дните си над учебниците или да посещавате курс, който ще обогати знанията ви. Не позволявайте на никой да ви казва как е най-добре да прекарвате времето си. В средата на периода си подарете няколко дни почивка по ваш вкус. В края на месеца е време, в което да потърсите стари връзки. Не забравяйте роднините си и отделете ден или два, които да прекарате с тях.

Козирог
Това е месец, който ще закрепи отношенията в семейството, с близките и приятелите ви. От друга страна необвързаните представители на знака ще трябва да помислят за бъдещето на връзката си. От вас се очаква инициатива или отговор и ако ги забавите може да настъпи значителна промяна в отношенията с партньора ви. В служебно отношение средата на месеца ще е силен период. Тогава ще може да направите сериозен пробив в бизнес отношение. В края на месеца се правете компромиси със здравето си. Спазвайте всички правила за безопасност при практикуването на екстремни спортове, не тръгвайте сами в планината.

Водолей
През този месец е добре да си дадете една по-дълга почивка. Месеците до момента бяха натоварени и свършихте работа повече от всички. Не забравяйте да изключите телефона си, докато сте далеч от офиса. Отдалечаването от всички устройства ще ви донесе истинското усещане за свобода. В средата на периода отдайте цялото си време на любимия ви човек. Това е време само за вас двамата и не позволявайте на нищо да отнеме и секунда от него. В края на месеца вашите бизнес идеи ще са истинско златно съкровище. Остава само да помислите как точно да ги осъществите и да намерите точните хора, които да ви помогнат.

Риби
Този месец ще бъде изключително плодотворен за представителите на знака Риби. Сега ще се сбъднат ваши мечти и блянове. Интересното ще бъде, че внезапно може да разберете, че вече сте преживели някои свои желания. Подходете рационално към нещата и изиграйте картите си добре. В средата на периода ще има професионален интерес към вас. Помислете добре преди да се съгласите на каквито и да било условия. Може да искате много повече от това, което ви предлагат – знайте си цената. В края на месеца оставете няколко дни за себе си – поглезете се с кратка почивка, спа процедури или друго, което ви доставя удоволствие.
Източник: Актуално
2020 година отваря нов 12-годишен цикъл: Астролозите вече обявиха какво ще донесе Белия метален плъх на зодиите2020 наближава, което означава, че сме на прага на нов 12-годишен цикъл, който отваря за следващата …Jul 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!