Най-уникалното Пълнолуние за 2021 година на 28 март: ако сте от кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог ще празнувате успехите си!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пълнолунието настъпва в неделя, 28 март, когато Слънцето в Овен формира опозиция срещу Луната във Везни. Това е време на кулминация и обещание за изпълнение на нещо, започнато на Новолунието. Засилените емоции, романтиката, драмата в отношенията са темите на това пълнолуние.

Може да има полезни взаимодействия с висшестоящи или с по-възрастни или по-опитни хора и ползите могат да дойдат в резултат. Може да има избор за структуриране, ограничаване или опростяване на живота ни по значителен начин, който води до големи подобрения. Сега сме малко по-внимателни и консервативни, но сме готови и за предизвикателство, ако това означава, че растем и се учим.

Тази фаза на Луната настъпва във Везни, засягайки най-значително хората от Кардиналните знаци (Овен, Рак, Везни и Козирог).

Овен

 Може да празнувате успех или, като алтернатива, да стигнете до осъзнаването, че това е толкова добро, колкото ще се получи, или се придържайте към него, или търсете промяна. Вашата основна цел е да намерите компромис, който да отговаря на всички.

Това може да се окаже сложно с прекалено усилените емоции, предизвикани от лъчите на пълнолунието, но обсъдете и преговаряйте и ще получите резултат, с който всички замесени могат да се справят.

Телец

 Пълнолунията са времена на силни емоции, така че поемете глътка въздух, преди да изгорите мост, който с малко поддръжка може да си струва да бъде спестен. Същото важи и за всичко, върху което сте работили творчески. Може да постигнете цел, но ако не, преди да решите да се откажете и да опитате нещо друго, не забравяйте, че понякога достатъчно добро е достатъчно добро.

 Бъдете добри към себе си с медитация, йога или разходки сред природата, а не с тежки режими на фитнес. По-добри сте в дългосрочните решения, отколкото бързите корекции, така че използвайте влиянието на това пълнолуние, за да изясните мисленето си и тялото ви ще го последва. Ако загубата на тегло е вашата цел, това е подходящ момент да започнете.

Близнаци

Прегърнете духовната си страна, това е посланието, което ви носи пълнолунието. Отварянето за по-добро правене в света, без да се очаква възвръщаемост, също е подчертано сега, а разширяването на кръгозора ви с пътувания, съчетани с учене също има потенциал. Разпространяването на вашата лична марка на мир, любов, разбиране и красота е друга опция и ако започнете сега, бихте могли да имате здрава група от сърдечни последователи

 Независимо дали става дума за последни щрихи в реконструкцията на декора или за преговори за спокойствие и равенство, лъчите на пълнолунието във Везни вероятно ще ви помогнат.

Рак

Какво да очакваме от ефекта на пълната луна: някои свободни краища трябва да бъдат завързани у дома този месец. Това може да означава продължителна дискусия, за да се види нечия гледна точка, но ще си заслужава, тъй като домашната хармония плюс мир с миналото са желаните резултати от тази силно заредена лунна фаза

Лъв

Какво да очаквате от ефекта на пълнолунието: обичате да бъдете тази, която всички слушат, но пълнолунието този месец сигнализира, че в интерес на справедливостта и баланса трябва да оставите и другите да имат своя момент на слава. Може да има сблъсък на мнения, особено със съсед или брат или сестра, но вместо да го изтласкате, целете се да преговаряте или да призовете посредник, така че резултатът ще бъде печеливш. Имате огромна възможност да научите нещо ново сега, потенциално за себе си, така че бъдете отворени за нови идеи и други гледни точки. Използвайте тази лунна енергия, за да направите нещата още по-далеч, като се запишете за курс, за да научите изкуството на писане, консултиране или просто по-добра комуникация.

Дева

Какво да очаквате от ефекта на пълнолунието: ако нещо се чувства несъответстващо на това, което притежавате и което бихте искали да притежавате, пълнолунието този месец може да ви помогне да го направите правилно. Може да се почувствате супер емоционално да се освободите от бъркотията, но внимателно подготвената бъркотия е съвсем различен въпрос, така че обърнете внимание на поговорката „Притежавайте само това, което знаете, че е полезно или вярвате, че е красиво“, тъй като това наистина звучи вярно за вас сега . Тук става въпрос и за балансиране на вашите финанси, така че да имате достатъчно за най-важното, както и за удоволствия. Уверете се, че всичко е справедливо, ако разделяте сметките за дома или пресмятате кой какво е поръчал за вечеря. Хубаво е да бъдете щедри, но не сте ходещ банкомат ..

Везни

Дадохте толкова много от себе си на другите, че този месец може да се почувствате изчерпани или съкрушени. С пълнолуние в собствения си знак отделете време, за да изпуснете всякакви потиснати емоции, след това резервирайте голяма сесия за подмладяване, за да си върнете обичайното себе си – дивата на дипломацията, кралицата на консултирането и суверена на спокойствието. Човекът,  който всеки знае и обича.

Скорпион

Изглежда, че имате нужда от повече забавление в живота си. Това е романтично влияние, така че повече любов може да дойде по пътя ви, но тази луна също така повишава желанието ви за красота, изкуство, музика, поезия, танци, блясък на филмова звезда … и перфектно смесени коктейли. Независимо дали ще намерите любовта на живота си, ще се научите да танцувате или ще създадете своя собствена напитка с подпис, имате време , за да осъществите магията.

Тъй като това лунно събитие се случва във Везни, отношенията най-вероятно ще са в ума ви най-вече, така че използвайте супер прочистващата вибрация на тази луна, за да детоксикирате мислите си и да получите яснота за миналото, настоящето и (потенциално) бъдещите партньорства. Перспективата е всичко.

Стрелец

За вас пълнолунието през този месец е изцяло свързано с компанията, която поддържате. Кой ви подкрепя и кой е симпатичен в лицето ви, но не толкова мил зад гърба ви? Голата истина ще бъде разкрита този месец, а дипломацията и учтивостта може да липсват в действие под допълнителните лъчи на пълната луна. Заобиколете се, не с хора с „Да“, а с онези, които ви понасят, дори ако това означава намаляване на списъка ви с контакти. Празнувайте приятелите, които ви обожават, и ги уведомете, че това е взаимно. Нещата биха могли да станат емоционални, по щастлив начин

Козирог

Обърнете внимание на това какви емоции възникват по времето на пълнолунието през този месец. Самостоятелните усилия са изложени и съвместните отговорности са включени, особено с вашата кариера. Може да ви подразни да споделяте задълженията за вземане на решения, но ако това се прави в дух на сътрудничество и доброта, тогава всеки е победител. Освен това споделянето на натоварването по време на работа означава повече време за удоволствие след работа.

Развиването на повече съпричастност се насърчава сега благодарение на нежното пълнолуние във Везни. Наистина е необходимо да слушате, разбирате и чувствате болката и удоволствието на друг човек. Не е толкова лесно, колкото може да звучи за вашия знак „без сиви зони“, но ако започнете да развивате тази област сега, ще видите как вашата собствена по-мека, нежна, по-поетична страна се появява по доста прекрасен начин

Водолей

Изглежда, че може би не знаете на какво да вярвате сега, тъй като пълнолунието изпраща смесени съобщения за това какво е реално или фалшиво и на кого или на какво трябва или не трябва да вярвате. Стремете се да вървите по тънката граница между факти и измислици, докато емоционалният прах се уталожи и здравият разум надделее. Ако сте в съзнанието си за решение, особено за въпрос за пътуване, правна или социална медия, избягвайте ирационални реакции на възникнали сега проблеми, тъй като може би ще съжалявате по-късно.

Риби

Влекач за любов, секс или споделени финанси може да стигне до заключение този месец. Може да е възвишената кулминация на бавно изгаряща романтика или раздяла на пътищата в някога сладка, но сега леко кисела връзка. И в двата случая основната точка е свързана с равномерни акции и съвместни отговорности. Независимо дали обвързващите връзки трябва да се задълбочат или трябва да се прекъснат, всичко е справедливо в любовта и войната. Така че нека това бъде добро и когато пълнолунието осветява светлината ви този месец, уверете се, че резултатът е нестабилен, а не запалим.

Хороскопът на Павел Глоба за март 2021 година-Овенът е любимецът на съдбата, за Везните е време на голям късмет Овен Овенът е любимецът на съдбата през март. Звездите ще дарят тези хора с невероятна памет и лю…Mar 1 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!