Месецът на раждане разкрива точно какъв тип жена сте

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Този начин на определяне на типа жена може да Ви изненада, но се оказва, че според месеца, в който е родена всяка една дама, може да се каже много за нейната личност. Убедете се сами!
Януари
Най-ярката черта на родените през януари жени, е тяхната амбиция. Тези дами са много критични, сериозни и дори консервативни. Рядко ще покажат своите чувства. Те могат да общуват единствено с хора, които споделят техните гледни точки и са на тяхното интелектуално ниво.
Февруари
Всяка жена, родена през февруари е много романтична, но и склонна към чести промени в настроението. Дамите с рождена дата през февруари са често неразбрани и трябва да се отнасят към тях с много търпение. Техният начин на мислене е по-скоро абстрактен. Февруарските жени никога не могат да простят предателството.Познахте ли зодията на жената, която е нежна и крехка на външен вид, но отвътре е твърда като стоманаЖена в пълния смисъл на думата. Нежна и крехка на вид, но отвътре е твърда като стомана.
Никога няма…
Dec 3 2018vijti.com

Март
Мартенските жени се характеризират с естествен чар. Въпреки че те не се влюбват лесно, са верни и отдадени на половинката си.
Жените, родени през третия месец на годината са много мили и нежни, докато някой не ги разсърди. Мартенските дами са отлични спътници в живота.
Април
Родените през април дами се определят като дипломатични, защото те са много комуникативни и имат невероятни социални умения. Слаба черта им е, че понякога показват признаци на самосъжаление. Априлските жени страдат и от спорадичен ревнив изблик, който може да връхлети половинките им доста често, в повечето случаи без причина. Когато са в настроение други като тях няма. Положителна черта е, че дават безусловната си любов към всеки, който спечели доверието им и са склонни да направят своя мъж най-щастливия човек на Земята.

Май
Жените, родени през петия месец на годината са решителни и никога не се отклоняват от принципите, които имат. Те обикновено се дефинират като жени с труден характер, но с прекрасен външен вид. Именно това ги прави фатални и дори опасни за мъжа, който се влюби в тях. Доста тиражирана е максимата, че мъжете никога не забравят жената в живота им, която е родена през месец май.
Юни
Има няколко положителни неща за родените през юни дами. Те са много любознателни, екстровертни и с голямо въображение. Най-големият им недостатък е, че в повечето случаи говорят преди да мислят. Те са брутално честни и предпочитат да казва истината в лицето, а не зад гърба на даден човек. Юнските дами често използват мъжете в любовта като играчки в ръцете си.

Юли

Жените, родени през юли се характеризират като интелигентни, искрени, загадъчни и много красиви. Те са много учтиви и винаги се стремят да стоят настрана от конфликти. Никога не могат да се примирят с измама, а човекът, който ги предаде, е изгубен за тях завинаги.

Август

Всяка жена, родена през август съчетава егоцентризъм и щедрост по уникален начин. Жените с рождена дата през този летен месец са родени победители, така че да се конкурирате с тях е напразно. Августовските дами имат страхотно чувство за хумор, но не търпят подигравки. Ако това се случи, те така ще Ви атакуват, че няма да сте в състояние да се защитите по никакъв начин. В компания обикновено са в центъра на вниманието и много лесно могат направят така, че мъжът, който са си харесали да загуби ума си по тях.

Септември

Щедри, с отличен контрол върху себе си и добре изглеждащи – това са жените, родени през септември. Дамите от този месец никога не биха се примирили с какъвто и да е вид предателство. В действителност, те винаги ще си отмъстят за обида, изневяра или лицемерие, и то болезнено. Те са доста критични и очакват много от техните партньори. Връзките им са дълги, което означава, че те не са момичета само за една нощ. Родените през септември дами остават с мъжа, който докаже своята безусловна любов към тях.

Октомври

Жените, родени през октомври се отличават със силен характер. Въпреки че са много емоционални, те никога не си позволяват да плачат пред други хора. Много са внимателни с околните, изискват същото от тях от страх да не бъдат наранени. Те са много умни и често са обект на завист от страна на други жени.

Ноември

Всяка жена, родена през ноември е преди всичко брутално честна! Ето защо никога не трябва да ги питате за мнението им, ако не сте готови да чуете истината. Те са винаги една крачка напред пред другите и лесно могат да изобличат в лъжа околните. Игричките с тези жени никога не са добра идея.

Декември

Жените, родени през последния месец на годината имат много късмет в живота. Въпреки че са често нетърпеливи, те винаги излизат победители от всяка ситуация. Чудесна компания са, защото знаят как да вдигнат настроението Ви. Сърдечни и позитивни, декемврийските дами са склонни дори да бъдат наранени, но да привлекат благополучието на своя страна.Всеки полускъпоценен камък лекува и пасва на дадена зодия. Ето на кого да подарите съответния камъкОт древни времена хората са вярвали, че представителите на всяка зодия са закриляни от определен мин…Nov 20 2018vijti.com

Източник: Дело

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!