Марс минава в Стрелец, очаква ни промяна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На 13 декември, около 12 часа на обяд, Марс преминава от Скорпион в Стрелец – също огнен знак, където ще бъде до 24.01.22 год. включително. Стрелец е оптимистичен, авантюристичен и много по-позитивен по своята същност от Скорпион, казва астроложката Марги Паскалева.

Хороскопът на Василиса Володина за следващата седмица-Стрелецът ще има късмет, Девата започва благоприятен период Овен Много често дърпаме проблемите на други хора, но Овенът трябва да избягва това в следващите се…Dec 11 2021vijti.com

Приключваме етапа на трансформация, тайни, манипулации, отмъщения. Марс в Стрелец ще ни насочи към нови и интересни възможности за развитие, към взаимодействие със задгранични партньори и инвеститори. Тъй като Стрелец е управляван от планетата Юпитер, в посочения период ще бъдат на дневен ред темите за образованието, издателската и рекламна дейност, съдебната и банковата системи, икономическата криза и пътища за излизане от нея, националните богатства и просперитета на страната. Ще се усили вярата ни, ще се появят нови идеи и ще бъдем по-обнадеждени. Възможна е появата на нови социални и религиозни движения. Много е важно, обаче, на не загубим връзка с реалността и да подхождаме твърде авантюристично по важните за страната ни въпроси. Предстои ретроградното движение на Венера в Козирог между 19.12.21 и 29.01.22, свързана проблеми в партньорствата, финансите, ценностите ни. Успоредно с нея и Меркурий ще бъде ретрограден между 14.01 и 05.02.22 год. във Водолей – размирици, протести, обществено недоволство; проблеми в енергетиката, образованието, бизнеса, с транспорта и авиацията. Затова, уважаеми бъдещи наши управленци, не тръгвайте твърде оптимистично, амбициозно и самоуверено. Бъдете по-умерени и не предприемайте големи рискове. Налага се докато се учите (Юпитер / Стрелец) да управлявате, т.е. учейки се в движение да управлявате. А това може да е нож с две остриета, защото Стрелец вижда само глобалната картина и не вижда детайлно малките, но съществени подробности по пътя си. През януари 2022 год. Марс в Стрелец е в неблагоприятен аспект с Нептун в Риби и заедно с двете ретроградни планети ще внесе много обърквания, самозаблуди, измами и грешки, всякакви неприятни ситуации – предателства, идеологически различия, етническо напрежение, обществено недоволство, протести, стачки и т.н.

В личен план Марс в Стрелец между 13.12.21 и 24.01.22 год. има най-позитивно влияние за родените под знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей.

Най-силно ще бъде влиянието при родените под знака Стрелец, но дали то ще бъде положително или не зависи от това как е аспектирано Слънцето на Стрелците в рождения хороскоп. Ако то е само с т.нар. добри (хармонични) аспекти, то влиянието на Марс ще бъде много по-положително и обратно – с предизвикателни (дисхармонични) аспекти ще внесат повече напрежение в ежедневието, борба с препятствия и недоброжелатели, справяне с кризисни ситуации. Представителите на Овен, Лъв, Везни, Водолей и Стрелец с хармонично разположено Слънце в личния хороскоп ще са заредени с огромна енергия и сила, които им дават възможност да се справят успешно с всяка ситуация, да печелят победи, да се издигат в обществото, да осъществят много от своите цели с лекота. Всички Стрелци, обаче, трябва да са малко по-внимателни, тъй като транзитният Нептун е в Риби от доста време и ще продължи още няколко години този транзит. Ако сте забелязали, че в определени периоди нещата доста се объркват и провалят, въртят се интриги в обкръжението, близки хора ви разочароват, възникват здравословни проблеми или ставате обект на измами, то не е случайно.

Марс в Стрелец е с по-неблагоприятно влияние в този период за родените под знаците и с Асцендент в Близнаци, Дева, Риби и Стрелец (чието рождено Слънце е с негативни, предизвикателни аспекти в личния хороскоп). Ще се появяват много предизвикателства и проблеми, които трябва да разрешите. Напрежението ще е голямо в ежедневието, по-трудно ще осъществявате плановете си и по-често ще срещате неразбиране. Налага се да водите борба дори в определени ситуации. А през януари бъдете особено предпазливи. Не вярвайте на никого и не споделяйте личните си тайни. Стремете се към почтеност и морал, не нарушавайте законите и етичните норми на поведение. Възможни са заговори, интриги, предателства, изневери, разочарования, хакерски атаки, загуба/кражба на пари, пожари/експлозии и други предизвикателства в зависимост от личния хороскоп на всеки човек. При някои от вас може да има и неочаквана загуба на позиции или работа, а при други да се прояви в здравословен план – инфекции, вирусни/инфекциозни заболявания, алергии, интоксикации, травми в областта на тазобедрените стави, хормонални нарушения. Бъдете предпазливи при шофиране, особено на хлъзгав път и мъгла.

Най-кармичното Новолуние за годината е на 6 октомври: огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец отваряте ВАЖНИ врати! Новолунието на 6 октомври е първата голяма лунация през есенния сезон и ще помогне на всички знаци …Oct 3 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!