Какво трябва да знаете за Скорпионите, за да не получите отровно ухапване

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Скорпионът е зодия със силен характер. Той е уверен в себе си, има чувство за собствено достойнство и си знае цената. При общуване се другите не се страхува да показва своя характер. Но понякога отношенията със Скорпионите са трудни.
Астролозите твърдят, че за да се разбирате с тях и да живеете в мир, трябва да знаете особеностите на този знак. Изучавайки ги, ще можете да се защитите от “отровните им ухапвания”, както и да откриете хубавите черти от характера им.
Как да общувате със Скорпиона
1. Ако Скорпионът е имал тежък ден, той може да се държи егоистично. Позволете му да остане сам със себе си, като му налеете чаша чай от лайка.
Зодия Скорпион: Най-магнетичната и едновременно най-безскрупулна зодияСъс сигурност всеки е срещал поне един човек от зодия Скорпион. Доста противоречива зодия – или се х…Feb 21 2019vijti.com

2. Винаги говорете истината на Скорпиона. Горчивата истина е за предпочитане пред сладката лъжа.
3. Не се опитвайте да манипулирате тази зодия. Няма да ви се получи. Само ще си създадете опасен враг!
4. Ако гордият Скорпион ви помоли за помощ, значи значите много за него.
5. Любимият ви е Скорпион? Не го възпрепяттствайте да общува с приятели!
6. Бъдете готови за това, че този знак не може да си мъллчи, ако нещо не го устройва.
7. Не си играйте с чувствата на Скорпиона. Това може да приключи зле.

Мнозина смятат Скорпиона за трудна зодия, но всъщност това не е така. Ако намерите правилния подход към него, то отношенията ви с него ще бъдат прекрасни.
Ето и още някои неща, които трябва да знаете за Скорпиона
Решителни и амбициозни, Скорпионите винаги се съсредоточават върху наградата – щом веднъж са я набелязали, няма как да я изпуснат. В живота те винаги са фокусирани върху това, което искат, и нищо, абсолютно нищо не може да ги спре да постигнат целта си. В любовта, щом веднъж са решили да бъдат с някого, те ще останат верни до края на вечността. Тяхната любов е непоколебима. Те ще обичат и когато са на върха на успеха, и когато са на дъното.

Скорпионите не се влюбват лесно, но когато това стане – цялото им сърце става твое. Всяко обещание, което са изрекли, е намерение, което със сигурност ще осъществят.
Когато Скорпионите обичат, те не крият колко дълбоки са чувствата ми и не обичат да играят игрички, с които да те подведат. Те не позволяват на никакви бариери и прегради да стоят между тях и онзи, когото обичат. Те искат да присъстват във всеки един аспект от живота му и да имат възможно най-пълноценната връзка. Освен това, когато Скорпионите решат, че са влюбени, нищо не може да им попречи да бъдат с този човек – ще сътворят чудеса от храброст, за да имат това, което искат.

Когато един Скорпион е влюбен в теб, можеш да си сигурна, че много скоро и ти ще паднеш в клопката на любовта.
В днешния изкуствен и превзет свят, те са въплъщение на истинската любов. Докато другите търсят само тръпка и мимолетни връзки, Скорпионите са готови да ти дадат любов, която е трайна, силна и устойчива. В днешното време, където никога не можеш да си сигурен в намеренията на другия, а обещанията лесно се раздават, но трудно се спазват, Скорпионите са отдадени любовници, те не се страхуват да се обвържат и да те обичат с цялото си сърце.

Хубавото при Скорпионите е, че много добре знаеш как стоят нещата и накъде отива връзката ви. Те не искат да те заблуждават, не искат да си поиграят с теб и да те захвърлят. Те са открити и честни – когато те обичат, ще ти го кажат и ще ти го покажат.
Скорпионите не обичат да си губят времето с несериозни връзки. Те градят отношения, които са трайни и продължават наистина дълго време. Те обичат само когато са готови за това, а не когато са отегчени или самотни. Те обещават любов само когато могат да я дадат.
Любовта с тях не е лесна. Те ще проверят границите на търпението ти и ще те изкарат извън зоната ти на комфорт, ще разрушат стените около сърцето ти и ще пробият защитата ти. Те искат да оголиш душата си пред тях и няма да се спрат пред нищо, докато не получат и тялото, и душата ти.

Любовта със Скорпионите не е за слабите духом, но в тяхната личност има нещо толкова магнетично, че всеки иска да бъде с тях, а после иска още и още. В тях се крие нещо мистично и опияняващо, което е просто неустоимо. Силните им чувства и начинът, по който обичат, могат да задържат всеки в мрежите на тяхната любов.
Любовта на Скорпионите е вечна и се простира отвъд граници и условности. Те искат да те обичат, да те имат, да те държат здраво в обятията си, дори и светът около вас да се разпада.
Тяхната любов е всепоглъщаща и истинска, затова никога не се забравя.
Източник: webmiastoto
10 истини, които трябва да знаете за зодия „Скорпион“Представителите на зодия Скорпион са сред най-сложните личности. Трудно е да ги обичате, още по-труд…Nov 23 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!