Всяка една зодия я заплашват определени здравословни проблеми

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Въпреки че съвременната наука абсолютно отрича астрологията, много хора все още се обръщат към звездите за съвет и помощ. Според едно проучване около 21% от хората вярват в хороскопите, като жените преобладават сред тях.
Астролозите използват информация за движението и позицията на звездите и другите небесни обекти, за да получат информация за житейски събития, личности и дори за човешкото здраве. Може би сте един от онези, които вярват в това, което звездите казват за здравето? Тогава тази статия е за вас, разберете как здравето ви зависи от вашия зодиакален знак.Най-дразнещата черта на всяка зодия: Кой с какво може буквално да ви влудиАстрологията, освен че е увлекателна, ни помага да научим повече за себе си.
Тя ни посочва както наш…
Mar 5 2019vijti.com

Водолей (20 януари – 18 февруари)
Хората, родени под този зодиакален знак, са склонни към постоянно преосмисляне на абсолютно всичко в живота си. Постоянното мислене обаче води до тревожност и стрес. Трябва да се обърне внимание на Водолейте и по отношение на физическата активност. Редовните тренировки обаче могат да причинят нараняване и трябва да сте наясно с това. Според астролозите, ако Водолейте спрат с физическите упражнения обаче може да започнат да страдат от артрит, оток, сърдечни проблеми, астма, разширени вени и алергични реакции.

Риби (19 февруари – 20 март)
За разлика от Водолей, тези хора, родени под знака на зодия Риби се оставят на течението. Въпреки това, от време на време те позволяват емоциите им да ги завладеят. В крайна сметка това може да доведе до претоварване на нервната система и психични проблеми. В допълнение, според астролозите, тъй като Риби в по-голямата си част са идеалисти, винаги има риск от разочарование от събития или хора. Ако това състояние продължи по-дълго, тогава са възможни проблеми с краката (мазоли и израстъци) и отслабване на имунната система, което ще ги направи уязвими за редица заболявания.

Овен (21 март – 20 април)
Овните са много емоционални, имат горещ темперамент, никога не стоят без работа и също са много упорити. Имайте предвид, че именно тези качества им помагат да постигнат успех и да се движат напред в живота си. Въпреки това, те също могат да доведат до главоболие, мигрена и инсулт поради прекалено голям стрес. Овните, като правило, обичат да действат и за да постигнат резултат те си поставят кратки срокове, без да си оставят достатъчно време за почивка, което води до прекалено високо ниво на стрес. Затова, според астролозите, ако сте Овен и постоянно се оплаквате от болки в гърба, раменете и гърдите, то това вероятно се дължи на вашия зодиакален знак. Позволете си да си починете поне за един ден и да се насладите на релаксиращ масаж.

Телец (20 април – 20 май)

Не е тайна, че Телецът е най-упоритият и труден човек в цялото зодиакално съзвездие, въпреки че от тях излизат отлични музиканти и певци. Въпреки това, тези, които са родени под знака на Телец, като правило, страдат от такива заболявания като инфекции на гърлото и ушите, възпаление на сливиците, проблеми с щитовидната жлеза, алергии и настинки, много по-често от другите. Освен това те изпитват затруднения при адаптирането си към новите условия и следователно са обект на алергични реакции по време на пътуване или промяна на местоживеенето.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаците са много активни, живи и общителни хора, но засилените комуникационни умения изискват много енергия. Това може да доведе до повишена тревожност, безсъние и други психични проблеми. В допълнение, Близнаците могат да страдат от умора и мързел, ако не намерят баланс между енергийните си нива. Те също са склонни да мислят много, което води до проблеми със стомаха. В допълнение, постоянна медитация може да предизвика грип и простуда, тендинит.

Рак (21 юни – 22 юли)

Чувствителните представители на тази зодия много често изпадат в състояние на дисхармония, дисбаланс на енергията си. За съжаление, това може да доведе до тревожност и депресия. В допълнение, хората, родени под знака на Рак, обикновено се вглъбяват в проблемите си, което често може да доведе до проблеми с наднормено тегло и храносмилането. Раците трябва да се научат да се отказват от ситуации и хора, въпреки че това може да бъде трудно. В противен случай ще има риск от всякакви здравословни проблеми, по-специално нарушено храносмилане, гадене и киселинен рефлукс.

Лъв (23 юли – 22 август)

Енергичните лъвове винаги са в динамика, следвайки принципа: „Движението е живот“. Те нямат представа как да забавят, така че имат много бърз метаболизъм. За съжаление, това може да доведе до сърдечни проблеми и съдови заболявания, а това е следствие от лоши хранителни навици. Лъвовете бързат, посещават едно събитие след друго, променят местоположението и дейностите си, като жертват нормалния си режим и хранене. Умът на Лъвовете винаги е зает с нещо и рядко остава в състояние на покой, затова те също могат да срещнат проблеми със съня. Ако сте Лъв, от време на време трябва да забавите темпото на живота си.

Дева (23 август – 22 септември)

Всеки понякога се съмнява в себе си, но Дева са обект на това повече от останалите зодиакални знаци. Те често не вярват в себе си, което може да доведе до депресия и емоционално прегаряне. В резултат на това те могат да получат чревни проблеми като запек и язви. Астролозите препоръчват на девите да правят йога и медитация, за да поддържат обсесивните мисли под контрол и да постигнат емоционален баланс.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните са в състояние да се наслаждават на живота, те са господари в това. Но често се борят да намерят точния баланс. В резултат на това те са склонни към запек или диария, особено ако не се придържат към правилното хранене. Астролозите също добавят, че Везните са склонни да имат чувствителна кожа, която се нуждае от постоянна хидратация.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионите вършат отлична работа дори и при голямо натоварване, но това не означава, че трябва да забравят за себе си и за своето здраве. Дори и те периодично се нуждаят от почивка. В противен случай могат да получат настинка, грип или други инфекциозни заболявания. Експертите в областта на астрологията също съветват Скорпионите да се научат как да контролират емоциите и да не позволяват това да завладее съзнанието им като по този начин да развалят отношенията си с близки и колеги. В допълнение, прекомерната емоционалност в техния случай може да навреди на хормоналния фон.

Родените под този зодиакален знак са весели, общителни, предприемчиви хора, но всичко това може да доведе до неприятности. Те нямат абсолютно никакво време да се разболеят, защото имат толкова много планове. Ето защо Стрелците трябва да обърнат повече внимание на превантивните мерки. Те трябва да бъдат внимателни при физическа активност, тъй като съществува висок риск от нараняване, както и да защитят ставите си. Този зодиакален знак е по-податлив на инциденти.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирозите са амбициозни и решителни хора, но тези качества могат да доведат до упоритост, която ги заплашва с крехкост и отслабване на костите им. Астролозите ги съветват да следят количеството калций в диетата си. Козирозите обичат реда и дисциплината. Тези две качества могат да доведат до мания за такива неща като диета и физически упражнения, които неизбежно ще доведат до стрес и преяждане или недохранване.

Как да съхраните здравето си в годината на Меркурий?

Разбира се, медицинската астрология е само теория и много хора не отговарят по своя характер на астрологичния си знак. Независимо кой месец сте родени, не забравяйте, че само правилното хранене и редовните упражнения ще ви помогнат да останете здрави.Нещата, които никога не трябва да казвате на човек зодия СтрелецС какви личностни качества се отличават представителите на зодията Стрелец? Разум и справедливост – …Feb 19 2019vijti.com

Източник: Здраве

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!