Посрещнете Годината на свинята с подходящ тоалет, за да ви споходи късметът

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нова година е прекрасен празник, за който трябва да започнем да се подготвяме отдалеко. Освен за подаръците и богатата трапеза, трябва да се погрижим и за тоалета, който ще облечем в тържествената нощ.
Днес ще ви облекчим значително с последната задача и ще ви подскажем с какво да се издокарате за празника, за да се радвате на много късмет и успехи през 2019-а година.
Започваме с цветовете. 2019 година ще премине под знака на кафявата земна свиня. Новата година ще започне на 5 февруари и ще завърши на 24 януари 2020 година. В Годината на свинята е добре да отдадете предпочитанията си на природната гама нюанси: жълто, пясъчно, горчица; зелено, маслинено, каки; различни отенъци на черното и кафявото; охра и нежно розово.
Струва само 3 лв: Каква е тайната на красотата и младостта на 62-годишната манекенка Ясмина Роси (СНИМКИ/ВИДЕО)Ясмина Роси започва кариерата си като моделка на 28 години. На тази възраст някои нейни колежки се п…Dec 16 2018vijti.com

Не е задължително да сте облечена в един цвят от главата до петите. Можете спокойно да прибавите няколко допълнителни акцента от естествената гама.
Що се отнася до материите – водещи са натуралните: вълна и кашмир; кожа и велур; коприна, сатенени и кадифени тъкани; дебели памучни материали.
При избора на аксесоари е добре отново да се придържате към натуралното. Ще изглеждате изключително с аксесоари, изработени от дърво, кожа, естествени метали и камъни.
Тоалетът ви трябва да бъде съобразен и с формата на празника. Ако ще празнувате в ресторант или на шумно парти с приятели, е добре да изберете пищна дълга рокля или пък костюм. Ако смятате да посрещнете новата година в домашна обстановка в компанията на най-близките си, можете да облечете рокля с изчистена или свободна кройка, костюм тип пижама или овърсайз пуловер и ефирни широки панталони.

А сега ви разкрием кои са най-подходящите тоалети за новогодишната нощ, според зодиакалния ви знак.
Представителките на зодия Овен винаги изглеждат неотразимо и не се нуждаят от блестяща вечерна рокля. Преливащи от енергия, дамите от тази зодия спокойно могат да си позволят да облекат най-обикновен изчистен костюм с панталон.
Най-важното е да изберете правилната кройка и подходящи аксесоари.
Дамите от зодия Телец е добре да отдадат предпочитанията си на свободен гащеризон, като задължително обърнат внимание на дълбокото деколте, кройката и материята.

Близнаците могат да си позволят да съчетават смело. Кожа и дантела – това е просто прекрасно! Падаща коприна, комбинирана с тежък жакет – защо не?!? Не се притеснявайте да експериментирате.
И колкото по-къса е дължината на полата – толкова по-добре!
Раците със сигурност ще искат да подчертаят своята женственост, нежност и романтика.
За тях са изключително подходящи изчистените рокли, падащи поли миди дължина и костюми тип пижама от коприна.

За домашно парти уверените в себе си Лъвици могат да изберат къса пола, съчетана с мек вълнен пуловер.
В случай, че смятате да празнувате навън или да отидете на гости при приятели, облечете къса блестяща рокля. Най-добре е тя да бъде със свободна кройка.
Стремящите се към съвършенство Деви не трябва да се ограничават в нищо.
Подготвяйки се за празничната вечер, могат да заложат на класиката под формата на рокля с дължина малко под коленете или пък на ефектен жълт костюм с панталон.

В какво трябва да посрещнат новата година представителките на зодия Везни? Тези творчески натури ще блестят и едновременно с това ще се чувстват изцяло в свои води, издокарани със стилен гащеризон.
Дамите от зодия Скорпион ще бъдат несравними, ако отдадат предпочитанията си на животинския принт, който се радва на голяма популярност през този сезон.
Дали това ще са ботуши със змийска шарка, леопардова пола или тигрова рокля – със сигурност няма да останете незабелязана!

Представителките на зодия Стрелец със сигурност ще искат да се проявят и да покажат най-хубавата си страна. Перфектната комбинация за тях е дълга рокля, съчетана с елегантни обувки на висок ток.
Добре е роклята да е с по-свободна, с нетрадиционно деколте или кройка на ръкава.
Козирози, през тази година имате възможност да се насладите на свободните кройки и кадифето.
Най-важното е да избирате онези цветове, които са най-подходящи за посрещането на Годината на свинята.

Представителките на зодия Водолей ще имат възможност да проявят водната си същност и ще сияят, ако изберат сако, пола или рокля с пайети или блестяща материя.
Най-важното е да не прекалявате с блясъка!
За да бъдат неотразими в новогодишната нощ, представителките на зодия Риби трябва да отдадат предпочитанието си на падащите дълги поли или рокли.
И най-важното – не забравяйте за аксесоарите!

Ще бъде много добре, ако посрещнете новата година в блестящ тоалет. Той със сигурност ще донесе късмет на всички зодиакални знаци през следващата година.
Годината на свинята трябва да бъде посрещната с голям размах, затова и роклята, която смятате да облечете в новогодишната нощ, трябва да бъде нова. Не се притеснявайте, ако не смятате да давате пари за тоалет, който ще облечете само една вечер. Едни нови аксесоари, с които да завършите външния си вид, са напълно достатъчни!
За да успокоите „земната свиня“, опитайте да изберете изчистен тоалет, но не пренебрегвайте изобилието от аксесоари. Те със сигурност трябва да са масивни и цветни.

Дори ако планирате домашно парти, не забравяйте да обуете стилни обувки! За този празник е най-добре да изберете класически модел от мека кожа, плат или велур.
Естествеността предполага, че и прическата ви трябва да е по-небрежна. Ако много ви се иска да сте звездата на вечерта, с помощта на гел си направете прическа в стил 20-те години на миналия век.
При грима заложете на класиката: проверените във времето smoky-eyes, холивудски грим с черни стрели или пък това, което най-много обичате и което ви кара да се чувствате уверена в себе си!

След като се погрижихме за визията ви, остава само да ви пожелаем весело и незабравимо посрещане на новата година!
Източник: jenata.blitz.bg
Полезно: Ето ги ритуалите, които ще ви донесат здраве, късмет и пари през 2019 г.Преди Нова година трябва да се отървете от излишния “багаж”, за да станете по-щастливи и да успеете …Dec 19 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!